ΚΙΑΤΟ: Πως κατάντησε έτσι η ιστορική πρωτεύουσα της Δυτικής Κορινθίας και η ευρύτερη περιοχή ;

0






-Αλήθεια πως κατάντησαν, ο επικεφαλής της Δημοτικής αρχής του Δήμου Σικυωνίων και η παρέα του, την πρωτεύουσα της Δυτικής Κορινθίας, το ιστορικό Κιάτο και την ευρύτερη περιοχή.

-Βρομιά παντού –αθίγγανοι [χωρίς ρατσιστική διάθεση] σε πλατείες, αλσύλλια, Σχολεία, παραλίες κ.λ.π. και επικίνδυνα για την προστασία της υγείας των πολιτών αδέσποτα ζώα, που κανένας δεν ενδιαφέρεται για την τύχη τους.

Το Αλσύλλιο στο Κιάτο, έναντι του Σταθμού του ΚΤΕΛ,, μετονομάσθηκε από τους μόνιμους κατοίκους του, λόγω χρησικτησίας, ως Αλσύλλιο-Ξενοδοχείο ΣΥ-ΝΕ-ΣΙ [Τα αρχικά του Συνδυασμού του Σ.Σ.]

-Εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα έχουν εγκατασταθεί στο αλσύλλιο 30/50 αθίγγανοι, σε [24]ωρη βάση, που μετακινήθηκαν από την πολύπαθη πλατεία Ελευθερίας, ημέρα και νύχτα, και το χρησιμοποιούν ως υπνωτήριο, τουαλέτα, πλυντήριο κ.λ.π. με σοβαρά προβλήματα, πέραν από τις αντιαισθητικές καταστάσεις, για την δημόσια υγεία.

-Όλοι οι πολίτες είναι αγανακτισμένοι από την ανεξέλεγκτη αυτή κατάσταση, γιατί πέραν των άλλων, σε μια πολύ δύσκολη εποχή οικονομικής και υγειονομικής κρίσης, προκύπτουν πολλά και σοβαρά προβλήματα υγείας και προστασίας των κατοίκων.

-Ο επικεφαλής και συνολικά όλα τα στελέχη της Δημοτικής αρχής του Δήμου Σικυωνίων, πληρώνονται από το υστέρημα των Δημοτών να τους υπηρετούν και όχι το αντίθετο, να υπηρετούν οι Δημότες τους ανίκανους και αναξιοπαθούντες εκπροσώπους τους.

-Δυστυχώς όμως για τον τόπο μας και τους πολίτες πολλοί από την Δημοτική αρχή και ιδιαίτερα οι αρμόδιοι Αντιδήμαρχοι Καθαριότητας –Περιβάλλοντος δεν είναι μόνο ανίκανοι να εκτελέσουν τα καθήκοντά τους αλλά και επικίνδυνοι για την προστασία της υγείας, της σωματικής ακεραιότητας και περιουσίας των πολιτών.

-Οι πολίτες, οι ενεργοί πολίτες και οι αρμόδιες αρχές έχουν πλέον τον λόγο.

ΝΙΚΟΣ ΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟΣ




Δημοσίευση: Σεπτεμβρίου 01, 2020

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΚΙΑΤΟ: Πως κατάντησε έτσι η ιστορική πρωτεύουσα της Δυτικής Κορινθίας και η ευρύτερη περιοχή ;"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator