Δ. ΜΠΙΤΖΙΟΣ: Τηρούμε τον κανονισμό καθαριότητας - Πρόστιμα για τα ογκώδη απορρίμματα - ΒΙΝΤΕΟ

0Το σοβαρό πρόβλημα με τα ογκώδη απορρίμματα αναδεικνύει για ακόμα μια φορά ο αντιδήμαρχος καθαριότητας του Δήμου Κορινθίας Δημήτρης Μπίτζιος ο οποίος ακούραστα γυρνάει σε κάθε δημοτικό διαμέρισμα για να έχει ο ίδιος εικόνα για την καθαριότητα στο Δήμο.

Αυτή τη φορά βρέθηκε σε Άσσο αλλά και στο Λέχαιο όπου ύστερα από καταγγελία του τοπικού προέδρου επιβλήθηκε και πρόστιμο σε πολίτη ο οποίος εναπόθεσε ογκώδη απορρίμματα χωρίς να ειδοποιήσει το Δήμο:Δημοσίευση: Αυγούστου 31, 2020

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Δ. ΜΠΙΤΖΙΟΣ: Τηρούμε τον κανονισμό καθαριότητας - Πρόστιμα για τα ογκώδη απορρίμματα - ΒΙΝΤΕΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator