ΤΩΡΑ: Νέα εστία στο Λουτράκι - Υπό πλήρη έλεγχο (upd)

0
23/07/2020 ώρα 08:00
Φωτιά εκδικήθηκε πριν από λίγο σε περιοχή του Λουτρακίου κοντά στον Ισθμό.
Στο σημείο επιχειρούν εναέριες και επίγειες δυνάμεις της πυροσβεστικής.

Ώρα 10:10
Έσβησαν οι δύο εστίες που ξέσπασαν σήμερα το πρωί στο Λουτράκι, μια κοντά στην κατασκήνωση sport camp και μία απέναντι από την είσοδο του καζίνο, χάρη στην άμεση κινητοποίηση των πυροσβεστικών δυνάμεων, του Δήμου και των εθελοντών δασοπυροσβεστών που έσπευσαν στο σημείο.
Να σημειωθεί ότι δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος για τα παιδιά που βρίσκονται στην κατασκήνωση, ωστόσο, στην περιοχή παραμένουν οι πυροσβεστικές δυνάμεις.

⚠️Υπενθυμίζουμε ότι ο κίνδυνος πυρκαγιάς για σήμερα είναι πολύ υψηλός, σύμφωνα με τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας.
Δημοσίευση: Ιουλίου 23, 2020

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΤΩΡΑ: Νέα εστία στο Λουτράκι - Υπό πλήρη έλεγχο (upd)"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator