Δήμαρχος Κορινθίων: "Ζήτησα το βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας για να δούμε πώς ξεκίνησε η φωτιά" - ΒΙΝΤΕΟ

0Ο Δήμαρχος Κορινθίων Βασίλης Νανόπουλος μιλώντας στο korinthostv.gr τόνισε ότι ζήτησε την συνδρομή της διοίκησης του στρατοπέδου των Κεχρεών, προκειμένου μέσα από τις κάμερες ασφαλείας που υπάρχουν να αναζητηθούν στοιχεία για το πως ξεκίνησε η φωτιά.

«Ξεκίνησε από τις Κεχριές. Μιλάμε για 10 χιλιόμετρα πύρινο μέτωπο. Εκκενώθηκαν περιοχές. Είναι δύσκολη η κατάσταση λόγω των ανέμων. Πρέπει να αναζητηθούν ευθύνες. Οι κάμερες του στρατοπέδου, έχω ζητήσει να μην καταστραφεί το υλικό. Πιθανότατα θα μας δείξουν πως και από ποιον ξεκίνησε η φωτιά. Κάτοικοι είπαν πως κατά πάσα πιθανότητα πρόκειται για εμπρησμό», είπε ο Βασίλης Νανόπουλος.

Δημοσίευση: Ιουλίου 23, 2020

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Δήμαρχος Κορινθίων: "Ζήτησα το βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας για να δούμε πώς ξεκίνησε η φωτιά" - ΒΙΝΤΕΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator