ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Ολονύχτια μάχη με τη φωτιά σε πέντε μέτωπα – Με το πρώτο φως της ημέρας τα εναέρια μέσα ξεκίνησαν τις ρίψεις νερού - ΒΙΝΤΕΟ

0

Ολονύχτια μάχη με τις φλόγες έδωσαν οι πυροσβέστες στις Κεχριές Κορινθίας όπου μαίνεται η φωτιά από το μεσημέρι της Τετάρτης.

Εξαιτίας της φωτιάς εκκενώθηκε και ο οικισμός Άγιος Ιωάννης. Αυτός είναι ο έκτος οικισμός που εκκενώνεται στην Κορινθία. Οι κάτοικοι των οικισμών Άγιος Κωνσταντίνος, Γαλατάκι, Δήμες και Αλαμάνο έχουν μεταφερθεί με λεωφορεία αλλά και δικά τους μέσα σε ασφαλές μέρος κοντά σε παραλιακή περιοχή, ενώ εκκενώθηκαν και τα Αθίκια.

Ολοσχερώς κάηκε σπίτι στο Αλαμάνο, σύμφωνα με το korinthostv.gr, ενώ με το πρώτο φως της ημέρας τα εναέρια μέσα ξεκίνησαν τις ρίψεις νερού.

Στο σημείο έσπευσε εκτάκτως ο Νίκος Χαρδαλιάς, συνοδευόμενος από τον αρχηγό της Πυροσβεστικής Αντιστράτηγο Στέφανο Κολοκούρη, και τον κλαδάρχη επιχειρήσεων Πυροσβεστικής Υποστράτηγος Γεώργιο Πουρνάρα.


Δημοσίευση: Ιουλίου 23, 2020

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Ολονύχτια μάχη με τη φωτιά σε πέντε μέτωπα – Με το πρώτο φως της ημέρας τα εναέρια μέσα ξεκίνησαν τις ρίψεις νερού - ΒΙΝΤΕΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator