Ο Δήμος Κορινθίων καταδικάζει τον βανδαλισμό και θα συμβάλει στην αποκατάσταση της παιδικής χαράς του Ειδικού Σχολείου

0Με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο καταδικάζει ο δήμος Κορινθίων τον βανδαλισμό από αγνώστους στην παιδική χαρά του Ειδικού σχολείου Κορίνθου, έναν χώρο που είχε δημιουργηθεί με ιδιαίτερο μεράκι και αγάπη για την ενασχόληση και διασκέδαση των παιδιών του σχολείου.

Με αίσθημα ευθύνης απέναντι στα παιδιά ο Δήμαρχος Κορινθίων ζήτησε την άμεση παρέμβαση της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής και την συνεργασία της με το σχολείο και τους γονείς ούτως ώστε η αποκατάσταση να είναι άμεση και τα παιδιά να μην στερηθούν τις ώρες που περνούσαν στον συγκεκριμένο χώρο. «Είναι υποχρέωση μου, υποχρέωση όλων μας να παρεμβαίνουμε και να βοηθούμε. Κυρίως είναι υποχρέωση όλων μας να προστατεύουμε με όποιο τρόπο είναι δυνατό από ανάλογες ενέργειες, κι αυτό είναι ένα σημείο στο οποίο θα σταθούμε ιδιαίτερα τόσο για τον χώρο της συγκεκριμένης παιδικής χαράς όσο και για άλλες του δήμου Κορινθίων οι οποίες το τελευταίο διάστημα έχουν μπει στο στόχαστρο βανδάλων. Η καταστροφή δεν μπορεί να είναι αποδεκτή. Όλοι πρέπει να γνωρίζουν πως οι πράξεις έχουν συνέπειες» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Δήμαρχος Βασίλης Νανόπουλος.

Από την πλευρά του Δήμου θα ζητηθεί η συμβολή της αστυνομίας, θα κατατεθεί μήνυση κατά αγνώστων, ενώ καλούνται οι πολίτες που έχουν οποιαδήποτε πληροφορία να επικοινωνήσουν είτε με την αστυνομία είτε με το δήμο συμβάλλοντας στην προσπάθεια ταυτοποίησης των δραστών και πρόληψης πιθανών νέων καταστροφών.
Δημοσίευση: Ιουλίου 22, 2020

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ο Δήμος Κορινθίων καταδικάζει τον βανδαλισμό και θα συμβάλει στην αποκατάσταση της παιδικής χαράς του Ειδικού Σχολείου "

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator