ΤΩΡΑ: Πυρκαγιά στις Κεχριές Κορινθίας – Εκκενώνονται οικισμοί και κατασκήνωση στην περιοχή - ΒΙΝΤΕΟ

0

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται αυτή τη στιγμή η πυρκαιά που έχει ξεσπάσει στις Κεχριές Κορινθίας. Αυτή την στιγμή η πυρκαϊά βρίσκεται πολύ κοντά στην κατασκήνωση και έχει διαταχθεί η εκκένωσή της.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες έχουν καεί και σπίτια στον οικισμό Ζίμενς.
Τα βίντεο είναι του αντιδημάρχου Κορινθίων Δημήτρη Μπίτζιου ο ο ποίος βρίσκεται στο σημείο από την πρώτη στιγμή.

Περισσότερα σε λίγο...
Δημοσίευση: Ιουλίου 22, 2020

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΤΩΡΑ: Πυρκαγιά στις Κεχριές Κορινθίας – Εκκενώνονται οικισμοί και κατασκήνωση στην περιοχή - ΒΙΝΤΕΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator