Δήμος Κορινθίων: Καταγραφή, αλλαγή και αναβάθμιση δικτύου οδοφωτισμού

0Β.Νανόπουλος: Υλοποιούμε την δέσμευσή μας για έναν δήμο με περισσότερο φως!

Με στόχο την συνολική αντικατάσταση και την ενεργειακή αναβάθμιση του δικτύου οδοφωτισμού του δήμου Κορινθίων, ξεκίνησε την Παρασκευή η καταγραφή και αποτύπωση της υφιστάμενης κατάστασης από την εταιρία «ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΕ» σε συνεργασία με τις υπηρεσίες του δήμου. Το έργο αφορά 22.000 φωτιστικά σώματα και η ολοκλήρωση του θα απαλλάξει το δήμο από το πεπαλαιωμένο, ανομοιόμορφο και σε πολλά σημεία προβληματικό δίκτυο φωτισμού, προσδίδοντάς του παράλληλα ένα καλύτερο ενεργειακό αποτύπωμα μέσα από την εξοικονόμηση ενέργειας και την μείωση εκπομπών.

Η παρουσίαση των πέντε φάσεων ολοκλήρωσης του έργου πραγματοποιήθηκε το πρωί της Πέμπτης στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Κορίνθου από τον εκπρόσωπο της αναδόχου εταιρίας κ. Γιώργο Κουμπαράκη, παρουσία του Δημάρχου Βασίλη Νανόπουλου, του Γ.Γ Νεκτάριου Σπηλιόπουλου, της ομάδας εργασίας της εταιρίας και των εμπλεκομένων αντιδημάρχων και υπηρεσιακών παραγόντων του δήμου.

Οι 5 φάσεις υλοποίησης:

· Ενεργειακή καταγραφή του υφιστάμενου δικτύου οδοφωτισμού του Δήμου Κορινθίων , αποτύπωση των στοιχείων της υφιστάμενης κατάστασης και συμπεράσματα από την καταγραφή.

· Καταγραφή οδών του Δήμου Κορινθίων, κατηγοριοποίησή και πρόταση αναβάθμισης δικτύου.

· Εκτίμηση εξοικονομούμενης ενέργειας και μείωσης εκπομπών

· Χρηματοοικονομική ανάλυση προτεινόμενων παρεμβάσεων αναβάθμισης δικτύου οδοφωτισμού.

· Υλοποίηση Ειδικού Πληροφοριακού Εργαλείου - Χρηματοδοτικού Μοντέλου και Ενημέρωση διαθέσιμων εργαλείων,Επεμβάσεων Ενεργειακής Αναβάθμισης και αυτοματοποίησης συστημάτων ηλεκτροφωτισμού κοινοχρήστων χώρων στο Δήμο.
Δημοσίευση: Ιουλίου 20, 2020

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Δήμος Κορινθίων: Καταγραφή, αλλαγή και αναβάθμιση δικτύου οδοφωτισμού"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator