Μάτι: Όταν Γεροβασίλη και αρχηγός του «θάψ’ τα» έσερναν το χορό στην Κρήτη (εικόνες)

0



«Τριγμούς» στο πολιτικό σκηνικό προκαλούν οι αποκαλύψεις αναφορικά με προσπάθειες πολιτικής συγκάλυψης των ευθυνών για την τραγωδία στο Μάτι, με τον τότε αρχηγό της Πυροσβεστικής Βασίλη Ματθαιόπουλο να φέρεται ότι προέτρεψε πραγματογνώμονα ισχυριζόμενος ότι ακολουθούσε εντολές της τότε πολιτικής ηγεσίας.

Την στιγμή που η τότε αρμόδια υπουργός Όλγα Γεροβασίλη διαψεύδει κατηγορηματικά τα όσα ήλθαν στο φως της δημοσιότητας, το twitter έχει πάρει φωτιά με στιγμιότυπα από τα γλέντια της πρώην υπουργού Προστασίας του Πολίτη και του τότε αρχηγού της Πυροσβεστικής Βασίλη Ματθαιόπουλου, οι οποίοι σέρνουν τον χορό σε ταβέρνα των Ανωγείων.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα ο τότε αρχηγός πρωταγωνιστεί σε σοκαριστικούς διαλόγους, όπου φέρεται να λέει στον πραγματογνώμονα αξιωματικό της Πυροσβεστικής, Δημήτρη Λιότσο: «Θάψε τα , μην μπλέξεις σου μεταφέρω άνωθεν εντολές, πολιτικές,«από το υπουργείο», μη δείξεις ονόματα, θα τα βάλεις με την περιφερειάρχη, φτιάχτα απλά, ο άνεμος, τα πεύκα, μέσα στα σπίτια, τα αυθαίρετα και μην γράψεις για ευθύνες ανωτέρων σου. Θα σε σκίσουμε… θες καμία δυσμενή;»,


Οι φωτογραφίες του e-kriti.gr τραβήχτηκαν τον Απρίλιο του 2019, περίπου 9 μήνες μετά τη φονική πυρκαγιά στο Μάτι, που κόστισε τη ζωή σε 102 ανθρώπους.


Δημοσίευση: Ιουλίου 20, 2020

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Μάτι: Όταν Γεροβασίλη και αρχηγός του «θάψ’ τα» έσερναν το χορό στην Κρήτη (εικόνες)"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator