"Μας κυβέρνησε, αδέρφια, ο βρωμερότερος βόθρος της ιστορίας, μια αγέλη διεφθαρμένων φασισταριών" !!! - ΒΙΝΤΕΟ

0



ΛΑΔΙ ΣΤΗ ΦΩΤΙΑ

Η συμμορια των λιγδιαριδων (και καλα "λαδωμενων" του "μαγαζιου") δυσκολα θα γλυτωσει απο τη φυλακη. Με οσα αποκαλυπτονται στα ηχητικα ντοκουμεντα, η φωτια που εκαψε το Ματι αλλα πριν τα Κυθηρα και τη Μανη, θα τους καψει τωρα το αθλιο σαρκίο τους. Ειδικα η εκβιαστικη απειλή του αρχ$%ού του Πυροσβεστικου "δεν θα σου στειλουν και σενα εναερια" ξεσκεπαζει μια συνωμοσια φρικης των ταχαριστερων που θα αφηναν δηθεν Νεοδημοκρατικους δημους να καουν, οπως επραξε το Τσοσκατο και υπενθυμιζουν σημερα οι δημαρχοι των καμμενων περιοχων. Κοινοι δολοφονοι που χρησιμοποιουσαν σωστικα μεσα ως οπλα εκδικησης. Δεν ησουν δικος τους; Να καεις στα Κυθηρα, τη Μανη, το Ματι. Δεν εισαι του "μαγαζιου;" Να πνιγεις στη Μανδρα. Και αν ειχε σπασει ο διαολος το ποδι του και ηταν τωρα κυβερνηση, "δεν εισαι δικος μας; να πεθανεις εξω απο την εντατικη." Μας κυβερνησε, αδερφια, ο βρωμεροτερος βοθρος της ιστοριας, μια αγελη διεφθαρμενων φασισταριών που εκαναν τη "Χρυση Αυγη" να φαινεται... κατηχητικο και τους δικτατορες του Παπαδοπουλου, παιδια του νηπιαγωγειου. Μπροστα στην αγριοτητα αυτης της αγελης, καμια δικαιοσυνη δεν μπορει να αντιπαραταξει αναλογη τιμωρια. Για την κακασκημη αγελη προδοτων της πατριδας τους, επιορκους, μικροψυχους λιγουρηδες, ψυχοπαθεις ιδεοληπτικους που επνιξαν και εκαψαν με καταχθονιο προσχεδιο και εγκληματικο σχεδιο, ουτε η καυση στην πυρα δεν εξαγνιζει την κατα συρροην εκατομβη φόνων που διεπραξαν.



Δημοσίευση: Ιουλίου 20, 2020

0 Σχόλια για την ανάρτηση: ""Μας κυβέρνησε, αδέρφια, ο βρωμερότερος βόθρος της ιστορίας, μια αγέλη διεφθαρμένων φασισταριών" !!! - ΒΙΝΤΕΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator