ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ: Δόθηκε στην κυκλοφορία ο κόμβος της Λυκοποριάς !!!

0


Με ανάρτησή του, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ο Υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Χρίστος Δήμας τονίζει τη σημασία αυτού του έργου για την αναβάθμιση της Δυτικής Κορινθίας στον τομέα των μεταφορών.

Δείτε την ανάρτηση

“Σήμερα δώσαμε στην κυκλοφορία τον κόμβο της Λυκοποριάς.

Ένα σημαντικό έργο για τους πολίτες και τους επισκέπτες της Δυτικής Κορινθίας αναβαθμίζοντας την ασφάλεια και μειώνοντας σημαντικά τον χρόνο προσέγγισης της Λυκοποριάς και των χωριών του Δήμου Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης.

Σε συνδυασμό με την έλευση του προαστιακού σιδηροδρόμου, που ξεκινάει τα δρομολόγια την ερχόμενη Δευτέρα, αντιλαμβανόμαστε όλοι μας πως η Δυτική Κορινθία αναβαθμίζεται όσον αφορά τις μεταφορές.

Σημαντικό είναι να ευχαριστήσουμε όλους και όλες που έχουν συμβάλλει ουσιαστικά όλα αυτά τα χρόνια για την ολοκλήρωση των δύο αυτών σημαντικών έργων! Ευχαριστούμε και τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Υποδομών κ. Γιώργο Καραγιάννη για την παρουσία του σήμερα. “
Δημοσίευση: Ιουνίου 19, 2020

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ: Δόθηκε στην κυκλοφορία ο κόμβος της Λυκοποριάς !!!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator