Ο Γιώργος Δέδες για τις αποζημιώσεις των παραγωγών, το φυσικό αέριο και το τρένο στην Πελοπόννησο - ΒΙΝΤΕΟ

0Συνέντευξη Γιώργου Δέδε στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ και στην εκπομπή “Εδώ Πελοπόννησος” με τον Ίωνα Ξυπολιά, για τις αποζημιώσεις των παραγωγών, το φυσικό αέριο και το τρένο στην Πελοπόννησο.

Δημοσίευση: Ιουνίου 19, 2020

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ο Γιώργος Δέδες για τις αποζημιώσεις των παραγωγών, το φυσικό αέριο και το τρένο στην Πελοπόννησο - ΒΙΝΤΕΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator