ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Κοινή ανακοίνωση για την ανεξαρτητοποίηση Κορδώση από τη «ΔΥΝΑΜΗ ΕΞΕΛΙΞΗΣ»

0



Η σύμπραξη των παρατάξεων «ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ» και «ΔΥΝΑΜΗ ΕΞΕΛΙΞΗΣ» αποτελεί μια κοινή πρωτοβουλία υπέρβασης, σύνθεσης και συνένωσης δυνάμεων που έχει στόχο τη διαμόρφωση μιας ισχυρής πλειοψηφίας στο Δημοτικό Συμβούλιο, που εμπράκτως θα εγγυάται ότι ο Δήμος μας αξιοποιεί κάθε δυνατότητα για να προσφέρει ένα καλύτερο παρόν για τους Δημότες. Ένα καλύτερο μέλλον για τα παιδιά μας.

Σε επίπεδο παράταξης, εν λόγω απόφαση ελήφθη κατ’ αρχάς σε επίπεδο αιρετών και κατόπιν έλαβε τη σύμφωνη γνώμη των Στελεχών μας, τα οποία εξουσιοδότησαν τον επικεφαλής μας, κ. Πελοπίδα Καλλίρη για κάθε συνεννόηση προς επίτευξη της σύμπραξης, πάντα υπό τις συνθήκες που περιγράφονται στην κοινή δήλωση και στο πρακτικό της σύμπραξης.

Σε μια συγκυρία που επιτάσσει την υπέρβαση διαχωριστικών γραμμών (όσο δύσκολο κι αν είναι), προκειμένου να γίνουν πράξη τα αυτονόητα και όσα πρεσβεύουμε, αλλά και για να συμβάλλουμε στην άρση όσων εμποδίζουν την εξέλιξη του τόπου μας, αναλαμβάνουμε την ευθύνη της τιμητικής στήριξης των συντοπιτών μας και τη μετουσιώνουμε σε ευθύνη διοίκησης.

Η κατ’ αρχήν διαφωνία του αξιόλογου συνοδοιπόρου μας και δημοτικού σύμβουλου κ. Χρ. Κορδώση (ως αναφαίρετο δημοκρατικό του δικαίωμα), όπως αυτή εκφράστηκε στην πρώτη φάση της διαβούλευσής μας και εξελίχθηκε σε δήλωση σεβασμού της άποψης της παράταξης, είναι απολύτως κατανοητή, αλλά μας οδηγεί σε χωριστούς δρόμους.

Με μεγάλη μας λύπη, και εν όψει της τυπικής κατακύρωσης της σύμπραξης των δύο παρατάξεων, βρισκόμαστε στη δυσάρεστη θέση να ανακοινώσουμε από κοινού με τον κ. Κορδώση την ανεξαρτητοποίηση του από τη «ΔΥΝΑΜΗ ΕΞΕΛΙΞΗΣ», σύμφωνα με τα όσα ορίζει η κείμενη νομοθεσία.

Η στάση του κ. Κορδώση συνοψίζεται και αποδίδεται ως ακολούθως: «Οι λόγοι που με οδήγησαν στην ανεξαρτητοποίηση μου από τη ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ στις 26/11/2018, την παράταξη για την οποία αγωνίστηκα με όλες μου τις δυνάμεις στις εκλογές του 2014, και υπηρέτησα μάχιμα ως δημοτικός σύμβουλος για 4 και πλέον χρόνια, αφορούσαν στην απουσία της αδιαπραγμάτευτης για μένα συνθήκης των κοινών αρχών και προθέσεων, του κοινού οράματος και της συμφωνίας στους τρόπους και τα μέσα υλοποίησής του. Δεδομένου ότι δυστυχώς οι συγκεκριμένοι λόγοι εξακολουθούν να υφίστανται σε ό,τι με αφορά, η συνυπογραφή της σύμπραξης και η συμμετοχή μου στο νέο διοικητικό σχήμα είναι μια υπέρβαση που δεν αποτελεί επιλογή μου. Προσωπικά, αναλαμβάνω την ευθύνη της αντιπολίτευσης. Ευχαριστώ τους συνοδοιπόρους μου στη ΔΥΝΑΜΗ ΕΞΕΛΙΞΗΣ και τον επικεφαλής κ. Πελοπίδα Καλλίρη για τον έντιμο αγώνα μας.»

Ευχαριστούμε τον κ. Κορδώση για τη μέχρι σήμερα γνήσια συμπόρευσή μας.

Πελοπίδας Καλλίρης
Δημοσίευση: Ιουνίου 18, 2020

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Κοινή ανακοίνωση για την ανεξαρτητοποίηση Κορδώση από τη «ΔΥΝΑΜΗ ΕΞΕΛΙΞΗΣ»"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator