Ανακοίνωση από την εταιρεία “ΜΟΥΡΟΥΤΣΟΣ Α.Ε- ΙΣΘΜΟΕΜΠΟΡΙΚΗ”

0Η εταιρεία ΜΟΥΡΟΥΤΣΟΣ ΑΕ ενημερώνει το καταναλωτικό κοινό ότι το ηλεκτρονικό της κατάστημα Mouroutsos.com είναι ξανά online.

Εν μέσω υγειονομικής και οικονομικής κρίσης αποφασίσαμε και υλοποιήσαμε την αναβάθμιση και τον εμπλουτισμό του ηλεκτρονικού μας καταστήματος.

Ο στόχος μας για ένα e-Shop λειτουργικό, εύκολα προσβάσιμο και με ποιοτικά προϊόντα σε τιμές ανταγωνιστικές, εστέφθη από επιτυχία.

Σε όλη τη διαδρομή της εταιρείας μας, μόνιμη επιδίωξή μας είναι η αξιοπιστία και ο ικανοποιημένος καταναλωτής (ιδιώτης ή επαγγελματίας). Για το λόγο αυτό εξάλλου οι πελάτες μας, διαχρονικά, συνεχίζουν να μας εμπιστεύονται και να μας προτιμούν για τις αγορές τους.

Σας καλούμε και σας περιμένουμε να περιηγηθείτε στο ανανεωμένο ηλεκτρονικό κατάστημά μας και στην ποικιλία των προϊόντων που διαθέτουμε.

Μέσω νέων συνεργασιών, αλλά και επέκτασης των υφιστάμενων θα συνεχίσουμε να εμπλουτίζουμε τη γκάμα των προϊόντων που εμπορευόμαστε.

Η κάλυψη των αναγκών σας και η ικανοποίηση των επιθυμιών σας είναι ο διαρκής στόχος της εταιρείας μας, μέσω του ηλεκτρονικού και του φυσικού καταστήματός μας.

Με εκτίμηση
Γεώργιος Μουρούτσος
Δημοσίευση: Ιουνίου 18, 2020

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ανακοίνωση από την εταιρεία “ΜΟΥΡΟΥΤΣΟΣ Α.Ε- ΙΣΘΜΟΕΜΠΟΡΙΚΗ”"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator