ΚΙΑΤΟ: Ο Παπαγεωργίου "συγυρίζει" τον παπαγάλο της Δημοτικής Αρχής !!!

0Η απάντηση του κ. Παπαγεωργίου σε άρθρο του kavos news έχει ως εξής:

Αγαπητέ κ.Δημόπουλε,

Μόλις ενημερώθηκα για την ανάρτησή σας περί των ερωτημάτων μου γύρω από τη ΔΕΥΑΣ. Σημειώνω τα ακόλουθα:

Α) Όχι μόνο δεν ζήτησα αναβολή Δημοτικού Συμβουλίου για το θέμα αυτό αλλά σε συνεννόηση με ΣΥΣΣΩΜΗ τη μειοψηφία προκαλέσαμε την ειδική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου με έγγραφο που κατατέθηκε χθες στον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου.


Β) Ζήτησα προσωπικά εγώ αναβολή στην, στο αμέσως προηγούμενο Δημοτικό Συμβούλιο ανακοίνωση του Δημάρχου την οποία μνημονεύω ρητώς στην έναρξη της ερώτησής μου που εσείς έχετε δημοσιεύσει προς τον Γενικό Διευθυντή της ΔΕΥΑΣ, οτι επρόκειτο να κάνει ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΗΣ ΔΕΥΑΣ, και οχι δημοτικό συμβούλιο. Και αυτό για να μπορέσουμε και εμείς να έχουμε ως μειοψηφία οικονομικά στοιχεία της επιχειρήσεως και όχι να αποτελέσουμε τους άλαλους θεατές μιας φιέστας προσωπικής προβολής άνευ κανόνων συζητήσεως, όπως ισχύουν στα δημοτικά συμβούλια.

Γ) Ουδείς μιλάει για οικονομικά εγκλήματα και μίζες που αναφέρετε στις ερωτήσεις μου. Μιλάω ρητώς για πολιτική εργαλειοποίηση της ΔΕΥΑΣ με αποτέλεσμα τρομακτικά ανείσπρακτα ποσά, τα οποία θέτουν σε κίνδυνο την ίδια τη λειτουργία της επιχειρήσεως, ως ακούμε, γιατί προφανώς ως βλέπετε και από τις απαντήσεις που λαμβάνω καμία ουσιαστική ενημέρωση δεν έχουμε. Ομοίως δεν έχετε ακούσει προσλήψεις επί συμβάσει υποψηφίων συμβούλων του Δημάρχου ή συγγενικών τους προσώπων σε ένα χώρο που ο ίδιος λέει ότι το μισθολογικό κόστος είναι δυσβάσταχτο; Νόμιμο είναι, το ηθικό το βλέπετε ή όχι;

Δ) Γράφετε τέλος για το εκλογικό αποτέλεσμα και την αποδοχή των προτάσεων μας. Ξέρετε -φαντάζομαι- ότι όλες οι πολιτικές που είχαν ως αποτέλεσμα τη φτωχοποίηση των Ελλήνων είχαν λάβει νωρίτερα την αποθέωση των ψηφοφόρων, όχι απλά την ψήφο.

Αντιθέτως, όποιος μιλούσε μετρημένα έχανε. Αλλά αυτοί -αν τους ρωτήσετε- είναι υπερήφανοι για τις πράξεις τους και αυτό μένει στο τέλος της διαδρομής.

Εμείς θα είμαστε στην πλευρά της υπευθυνότητας και ας μην εκλέγω ποτέ Δήμαρχος. Επάγγελμα είχα και έχω.

Δημήτρης Παπαγεωργίου
Δημοσίευση: Ιουνίου 12, 2020

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΚΙΑΤΟ: Ο Παπαγεωργίου "συγυρίζει" τον παπαγάλο της Δημοτικής Αρχής !!! "

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator