Η επιβράβευση Μητσοτάκη στον Κορίνθιο υφυπουργό Χρίστο Δήμα

0Για την εσωκομματική εικόνα του κυβερνώντος κόμματος γράφει στο άρθρο του ο δημοσιογράφος Σταύρος Παπαντωνίου στην εφημερίδα ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ στο φύλλο της Τετάρτης 10 Ιουνίου.

Ο κ. Παπαντωνίου αναφέρεται και στον συμπατριώτη μας Βουλευτή Κορινθίας κ. Χρίστο Δήμα τον μοναδικό Υφυπουργό της Κυβέρνησης που είχε δίπλα του ο Πρωθυπουργός κατά την πρόσφατη επίσκεψη του στη Θεσσαλονίκη δείχνοντας την εκτίμησή του και εμπιστοσύνη του στον Κορίνθιο πολιτικό.

Γράφει στο άρθρο του ο Σταύρος Παπαντωνίου:

Η επιβράβευση του Μητσοτάκη

Στην πρόσφατη επίσκεψη του πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη, εκτός από τους υπουργούς, μαζί τους ήταν και ένας υφυπουργός. Ο Χρίστος Δήμας είναι εκ φύσεως χαμηλών τόνων. Δεν θα τον δείτε να τσακώνεται με συριζαίους στα κανάλια, να ανεβάζει τους τόνους, να ξιφουλκεί. Θα τον δείτε, όμως, να μιλάει για τον τομέα του –είναι υφυπουργός Ερευνας και Τεχνολογίας– και να προσπαθεί να υλοποιήσει κάποιο έργο που θα μείνει. 
Οπως, για παράδειγμα, το πάρκο επιχειρηματικότητας στην παλαιά ΧΡΩΠΕΙ. 
Ο Μητσοτάκης –ευτυχώς– εκτιμά αυτού του είδους τους πολιτικούς και δείχνει να τους εμπιστεύεται. 
Απόδειξη πως ο νεαρός υφυπουργός θα είναι ανάμεσα σε εκείνους που θα συνοδεύουν τον πρωθυπουργό στο ταξίδι του στο Ισραήλ.
Δείτε όλο το άρθρο από την ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΔΩ
Δημοσίευση: Ιουνίου 12, 2020

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Η επιβράβευση Μητσοτάκη στον Κορίνθιο υφυπουργό Χρίστο Δήμα "

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator