ΑΡΧΑΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΣ: "Γλέντι" Μπίτζιου με την παράνομη χωματερή που είχαν στήσει στην είσοδο του χωριού - ΒΙΝΤΕΟ

0Ο αντιδήμαρχος καθαριότητας του Δήμου Κορινθίων αποδεικνύει για ακόμα μια φορά πως όποιος θέλει μπορεί !!!
Σε χρόνο μηδέν και μετά από χρόνια καθαρίστηκε η παράνομη χωματερή που είχε δημιουργήσει η προηγούμενη Δημοτική αρχή στην είσοδο του χωριού.
Όπως είναι γνωστό ο Δημήτρης όταν παράγει έργο το "γλεντάει" στον προσωπικό του λογαριασμό στο fb:Δημοσίευση: Ιουνίου 12, 2020

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΑΡΧΑΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΣ: "Γλέντι" Μπίτζιου με την παράνομη χωματερή που είχαν στήσει στην είσοδο του χωριού - ΒΙΝΤΕΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator