ΚΟΡΙΝΘΟΣ: «Το Φάντασμα της Όπερας» ανεβάζει η Φιλαρμονική του ΚΕ.Π.Α.Π. Δήμου Κορινθίων

0Στο Παρίσι του 1880, στην Όπερα Γκαρνιέ, παράξενα πράγματα συμβαίνουν. Το φάντασμα κάνει ξανά την εμφάνισή του. Οι υπάλληλοι έχουν αρχίσει να πανικοβάλλονται...

23 Σεπτέμβρη 1909. Αυτή είναι η ημερομηνία που για πρώτη φορά το κοινό ήρθε σε επαφή με το “Φάντασμα”. Από τότε μέχρι και σήμερα, η ιστορία του Φαντάσματος συνεχίζει να συγκινεί τα πλήθη παγκοσμίως...

Το 1986 ανέβηκε για πρώτη φορά το μιούζικαλ “Το Φάντασμα της Όπερας” σε μουσική του Andrew Lloyd Webber και στίχους του Charles Hart. Το φημισμένο μιούζικαλ πρωτοπαίχτηκε στο Her Majesty’s Theatre στο West End του Λονδίνο, ενώ 2 χρόνια αργότερα ανέβηκε και στο Broadway της Νέας Υόρκης, αποτελώντας πλέον την μακροβιότερη παράσταση στην ιστορία του, με περισσότερες από 10.000 παραστάσεις.

Σάββατο, 21 Δεκεμβρίου 2019 στις 8 μ.μ.
4ο Λύκειο Κορίνθου
Διοργανωτές: Φιλαρμονική ΚΕ.Π.Α.Π. Δήμου Κορινθίων

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Δημοσίευση: Δεκεμβρίου 12, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΚΟΡΙΝΘΟΣ: «Το Φάντασμα της Όπερας» ανεβάζει η Φιλαρμονική του ΚΕ.Π.Α.Π. Δήμου Κορινθίων"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator