Αποχώρηση της "Δύναμης Εξέλιξης" από το Δημοτικό Συμβούλιο Κορινθίων

0
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΔΥΝΑΜΗΣ ΕΞΕΛΙΞΗΣ

Με το παρόν σας γνωστοποιούμε την αποχώρηση της ΔΥΝΑΜΗΣ ΕΞΕΛΙΞΗΣ από τη σημερινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Κορινθίων (το οποίο κατά την ώρα αποστολής του δελτίου έχει διακοπεί), όπως έχει γνωστοποιηθεί με την κάτωθι δήλωσή μας προς τον Πρόεδρο του Δ.Σ και έχει κατατεθεί στα πρακτικά.

Κόρινθος, 12/12/2019

ΠΡΟΣ
Τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου

Κύριε Πρόεδρε,
Στην προεκλογική μας πορεία θέσαμε ως αδιαπραγμάτευτη συνθήκη την τήρηση του πολιτικού πολιτισμού και τον διαφυλάξαμε με κάθε κόστος.
Ήταν η ευθύνη μας απέναντι στους συμπολίτες μας. Μια ευθύνη που δυστυχώς κάποιοι δε συμμερίζονται ούτε μετεκλογικά.
Μετά τις τραγελαφικές σκηνές που εκτυλίχθηκαν πριν λίγο στο Δημοτικό Συμβούλιο, με παλαιοκομματικές λογικές και ευτελιστικές εξάρσεις και εκφράσεις, που υποβαθμίζουν την ποιότητα του Οργάνου, μετά λύπης μας αποχωρούμε από τη σημερινή συνεδρίαση.

ΔΥΝΑΜΗ ΕΞΕΛΙΞΗΣ

Δημοσίευση: Δεκεμβρίου 12, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Αποχώρηση της "Δύναμης Εξέλιξης" από το Δημοτικό Συμβούλιο Κορινθίων"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator