H γυναικεία ομάδα κωφών γυναικών στο κλειστό της Κορίνθου

0



Ο ΚΑΟ Κορίνθου έχει την μεγάλη χαρά 

να σας προσκαλέσει 

Την Κυριακή 15 Δεκεμεβρίου 2019 σ ένα Τουρνουά αγάπης, υποστήριξης και εθελοντισμού, ένα Τουρνουά για το «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ». 

Από τις 09:30 το πρωί, στο Κλειστό Γυμναστήριο Κορίνθου 

4 ομάδες, ο ΚΑΟΚ, ο Άρατος Κιάτου, ο ΑΟ Ξυλoκάστρου και ο Α.Σ Τήρων θα παίξουν μπάσκετ και ταυτόχρονα όσοι δώσουν το παρον και το επιθυμούν θα γίνουν εθελοντές δότες Μυελού των Οστών. 

Ιδίατερη τιμή για εμάς είναι η παρουσία των Αθλητριών 

Στεφανίας Πατέρα και Αλεξάνδρας Κοτσιάφτη και της Προπονήτριας Αθηνάς Ζέρβα από την Γυναικεία Εθνική Ομάδα Μπάσκετ Κωφών η οποία κατέκτησε το Καλοκαίρι στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Πολωνίας την 1η θέση και πρόσφατα ανακυρήχθηκε «Κορυφαία Ομάδα του 2019»! 

Η δική σας παρουσία σας θα προσδώσει στην διοργάνωση μας κύρος 

και βεβαίως θα συμβάλει στην εδραίωση του Εθελοντισμού, μήνυμα το οποίο θέλουμε να στείλουμε με όσο το δυνατόν μεγαλύτερη φωνή! 

Μετά τιμής 
Για το Δ.Σ του ΚΑΟ Κορίνθου 
Η Πρόεδρος 
Ευαγγελία Παπαιωάννου 
Δημοσίευση: Δεκεμβρίου 12, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "H γυναικεία ομάδα κωφών γυναικών στο κλειστό της Κορίνθου"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator