ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Το "Soul Kitchen" υποδέχεται τον μοναδικό Έλληνα Σεφ με 2 αστέρια Michelin !!!

0Το Soul Kitchen υποδέχεται τον σεφ Άγγελο Λάντο, τον μοναδικό Έλληνα Σεφ με 2 αστέρια Michelin στην κατοχή του !
Έρχεται την Τετάρτη 20 Νοεμβρίου να μας καταπλήξει με την τεράστια •εγχώρια αλλά και παγκόσμια, γαστρονομική του εμπειρία, σε μια π̲ε̲ρ̲ι̲ο̲ρ̲ι̲σ̲μ̲έ̲ν̲ω̲ν̲ ̲κ̲ρ̲α̲τ̲ή̲σ̲ε̲ω̲ν̲ βραδιά.
Παρέα με τον εξαιρετικό Κορίνθιο σεφ Γεώργιο Χάψα, του βραβευμένου Kinsterna hotel, θα μας μαγειρέψουν ένα 𝑫𝒆𝒈𝒖𝒔𝒕𝒂𝒕𝒊𝒐𝒏 𝑴𝒆𝒏𝒖 6 σταδίων, δίνοντάς μας την ευκαιρία να δοκιμάσουμε εξαιρετικής αντίληψης γεύσεις.
Το 𝑾𝒊𝒏𝒆 𝑷𝒂𝒊𝒓𝒊𝒏𝒈 από το Κτήμα Παλυβού έρχεται να ολοκληρώσει αυτήν τη γαστρονομική βραδιά !!
#soulkitchen

Κολοκοτρώνη 3, πεζόδρομος Κορίνθου
Για κρατήσεις 2741020374
Δημοσίευση: Νοεμβρίου 18, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Το "Soul Kitchen" υποδέχεται τον μοναδικό Έλληνα Σεφ με 2 αστέρια Michelin !!!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator