AC3 (Argolis Classic Car Club): T.S.D. Regularity Rally

0
O AC3 (Argolis Classic Car Club) συνδιοργάνωσε με τον Σύλλογο Ιδιοκτητών Σπορ Αυτοκινήτων (Σ.Ι.Σ.Α) και υπό την Αιγίδα του Δήμου Φυλής, το Time Speed Distance Regularity Rally το Σάββατο 16 Νοεμβρίου 2019. Το T.S.D. Regularity Rally σχεδιάστηκε και πραγματοποιήθηκε με επιτυχία από 2 έμπειρες λέσχες κατόπιν άψογης συνεργασίας κατά γενική ομολογία των συμμετεχόντων. Ήταν μία εκδήλωση σταθερής Μ.Ω.Τ. έξω από τα συνηθισμένα, στη σχεδίαση, εκτέλεση, κανονισμό, αθλοθέτηση με σκοπό την ασφαλή οδηγική απόλαυση και ευχαρίστηση των πληρωμάτων. Οι εξαιρετικές καιρικές συνθήκες βοήθησαν να υλοποιηθεί στο έπακρο ο σχεδιασμός της εκδήλωσης.

Στην αφετηρία στη Φυλή βρέθηκαν 37 πληρώματα όπου στις 10:30 έλαβαν εκκίνηση από την Αντιδήμαρχο Δήμου Φυλής κ. Λιάκου Ε. τον Πρόεδρο της Δημοτικής Ενότητας Φυλής κ. Βλάχο Δ. και τον σύμβουλο οδικής ασφάλειας Περιφέρειας Αττικής, παρουσία κατοίκων και φίλων του ιστορικού αυτοκινήτου. Το επίπεδο συναγωνισμού ήταν και φέτος πολύ υψηλό αφού η λίστα συμμετοχών περιελάμβανε πολλούς πρωταγωνιστές του Ελληνικού Πρωταθλήματος Regularity, αρκετοί εξ αυτών με εμπειρία αγώνων του εξωτερικού και μάλιστα πληρώματα που συμμετέχουν στο διεθνούς φήμης Rallye Monte Carlo Historique.

Στις 26 χρονομετρήσεις που έγιναν με το σύστημα “chronopist”/ΣΙΣΑ, η άμεση αναμετάδοση τους επέτρεψε στον εκδότη αποτελεσμάτων Πρόεδρο του ΣΙΣΑ να τα αναρτήσει εντός 60 λεπτών από τον τερματισμό των πληρωμάτων, και να γίνει σε 90 λεπτά η απονομή επάθλων.

Μετά από συνεχείς ανακατατάξεις στην κορυφή, νικητές της εκδήλωσης αναδείχθηκαν οι Μουστάκας Σ- Μουστάκας Ν Alfa Romeo Alfasud. Στην κατηγορία με υψηλή Μ.Ω.Τ αμέσως μετά τους νικητές κατετάγησαν οι Κονταράτος Θ.- Ιατρίδης Ι. Porsche 911 και Δελαπόρτας Γ.-«Huffy» VW Golf Gti. Στην κατηγορία μεσαίας ΜΩΤ είχαμε καθολική επικράτηση 3 ΜΙΝΙ, του αυτ/του ¨θρύλου¨ που φέτος γιορτάζει τα 60 χρόνια! Γεωργακόπουλος Γ. – «ΤSΙΤ» Morris Mini, Κουνέλης Δ. – Κουνέλης Α. Mini Cooper, Δούρος Τ.- Μποζιονέλος Γ. Authι Μini. Στην κατάταξη για αυτοκίνητα χωρίς συνδεδεμένα όργανα απόστασης – χρόνου(Α/Ο) υψηλότερα τερμάτισαν 3 πληρώματα με Ιταλικά αυτ/τα : Λάγγας Γ.-Μαλτέζου Ε. Alfa Romeo 75, Θεοδοσίου Β.-Νασόπουλος Λ. Alfa Romeo Berlina, Βαξεβανίδης Γ- Βαξεβανίδης Η. Lancia Delta.

Ο Πρόεδρος της Δημοτικής Ενότητας Φυλής που πραγματοποίησε την απονομή επάθλων στους νικητές και διακριθέντες δήλωσε ενθουσιασμένος και ότι επιθυμία του Δήμου είναι να επαναληφθεί η εκδήλωση και του χρόνου, όπως ζητήθηκε και από πολλά πληρώματα, που πλέον αποτελεί και επιδίωξη της οργανωτικής επιτροπής. Ευχαριστούμε θερμά τον Δήμο Φυλής για την στήριξη και την άψογη οργανωτική συνεργασία και τον υποστηρικτή μας www.sptableware για τα δώρα που προσέφερε σε διακριθέντα πληρώματα. Εκτός από τα μέλη των Σ.Ι.Σ.Α και AC3 που συμμετείχαν ευχαριστούμε επίσης τα πληρώματα από τις λέσχες, ΦΙΛΠΑ, ΑΣΜΑ, ΑΛΑΛ, Α.Π.Π.Λ.Ε καθώς και CMC, SPTableware, Capitol που μας τίμησαν με τη συμμετοχή τους. Και του χρόνου!

ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
Δημοσίευση: Νοεμβρίου 18, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "AC3 (Argolis Classic Car Club): T.S.D. Regularity Rally"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator