Ο Δ. Σικυωνίων συνεχίζει να αξιοποιεί την ακίνητη περιουσία του. Υπογράφτηκε η σύμβαση για το Μ. Βάλτο

0Η αξιοποίηση της Ακίνητης Περιουσίας του δήμου Σικυωνίων παραμένει υψηλή προτεραιότητα για τον δήμαρχο Σπύρο Σταματόπουλο, αφού από αυτήν προκύπτουν πολλά οικονομικά και άλλα οφέλη για τον δήμο. Έτσι, την Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2019 προχώρησε στην υπογραφή της σύμβασης για την ανακαίνιση του Κοινοτικού Καταστήματος της Κοινότητας Μεγάλου Βάλτου.

Το έργο αφορά στην ολοκλήρωση των εργασιών ανακαίνισης και αναμένεται να αποδώσει στην τοπική κοινωνία για χρήση ένα ακόμη ακίνητο του δήμου Σικυωνίων, η αξιοποίηση του οποίου ενισχύει την τοπική οικονομία και δημιουργεί νέες θέσεις εργασίας. Ο δήμαρχος Σικυωνίων, Σπύρος Σταματόπουλος δήλωσε την απόλυτη ικανοποίησή του για την διαρκή και μεθοδική διάσωση και αξιοποίηση της ακίνητης περιουσίας του δήμου προς όφελος των δημοτών και της τοπικής οικονομίας.
Δημοσίευση: Νοεμβρίου 25, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ο Δ. Σικυωνίων συνεχίζει να αξιοποιεί την ακίνητη περιουσία του. Υπογράφτηκε η σύμβαση για το Μ. Βάλτο"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator