ΚΟΡΙΝΘΟΣ: “Η Μουσική Παιδεία στις Αλησμόνητες Πατρίδες”

0


Την Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2019, το Τμήμα Σχολικών Δραστηριοτήτων της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Κορινθίας και η Μικρασιατική Στέγη Κορίνθου διοργάνωσαν την εκδήλωση:

“Η Μουσική Παιδεία στις Αλησμόνητες Πατρίδες”, στο Δημοτικό Θέατρο Κορίνθου, “Θωμάς Θωμαΐδης”.

Η κ.Κορνηλία Κουντούρη, Μουσικός, Διευθύντρια του 3ου Γυμνασίου Κορίνθου, μίλησε για την Μουσική Παιδεία στις Αλησμόνητες Πατρίδες.

Η Σολίστ κ.Λουκία Βαρλάμου, Πιανίστα, Φιλόλογος στο Εσπερινό Γυμνάσιο Κορίνθου, έδωσε Ρεσιτάλ Πιάνου, με έργα Σοπέν και Λιστ.

Η εκδήλωση συγκίνησε και καταχειροκροτήθηκε από το κοινό!

Τσέτσι Τσάνκοβ
Φωτογράφος
Ανεξάρτητος Δημοσιογράφος-Φωτορεπόρτερ
Μέλος της Ένωσης Ανταποκριτών Ελληνικού Τύπου Εξωτερικού
www.eaete.gr
tel.6937650867
email. phototsetsi@gmail.com
facebook.com/phototsetsi


Δημοσίευση: Νοεμβρίου 25, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΚΟΡΙΝΘΟΣ: “Η Μουσική Παιδεία στις Αλησμόνητες Πατρίδες”"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator