Κι’ άλλοι “δερβέναγες” στο κεφάλι μας!

0




Ο Διεθνής Οργανισμός Μετανάστευσης “καταδικάζει” τα Βρασνά και ζητά να μην ξαναγίνει κάτι τέτοιο!
Προκλητική παρέμβαση του Διεθνούς Οργανισμού Μετανάστευσης στα εσωτερικά της χώρας μας!

Απίστευτα πράγματα συμβαίνουν στην “μπανανία” που ονομάζεται Ελληνική Δημοκρατία. Κάθε “διεθνής φορέας” που χρηματοδοτείται από το υστερημά μας, από το υστέρημα των Ευρωπαίων πολιτών, θεωρεί ότι μπορεί και πρέπει να χαράσσει την πολιτική της χώρας μας και στο μεταναστευτικό.

Έτσι το δίκαιο ξεσηκωμό των κατοίκων των Βρασνών, που υπερασπίστηκαν την αξιοπρέπεια, την ζωή και την περιουσία τους, τον “καταδίκασε” με σχετική του ανακοίνωση ο… Διεθνής Οργανισμός Μετανάστευσης ο οποίος εξέδωσε Δελτίο Τύπου:

Ο Διεθνής Οργανισμός Μετανάστευσης (ΔΟΜ) εκφράζει την ανησυχία του για τα βίαια περιστατικά που έλαβαν χώρα στην περιοχή των Βρασνών στη Βόρεια Ελλάδα, όπου μερίδα του τοπικού πληθυσμού αντέδρασε στην μεταφορά ευάλωτων μεταναστών, από το νησί της Σάμου σε δομές προσωρινής φιλοξενίας στην περιοχή.

Στη διάρκεια των τελευταίων ετών μέχρι και σήμερα, η στάση που έχει επιδείξει η Ελλάδα απέναντι στους μετανάστες έχει υπάρξει αξιοσημείωτη. Καθημερινά γινόμαστε μάρτυρες παραδειγμάτων ειλικρινούς αλληλεγγύης και σεβασμού προς τους πληθυσμούς προσφύγων και μεταναστών, τόσο από την ελληνική κοινωνία συνολικά όσο και από τοπικές κοινότητες.

Ο ΔΟΜ αξιολογεί τα χθεσινοβραδινά γεγονότα ως μεμονωμένα περιστατικά και καλεί το σύνολο των κυβερνητικών και των μη κυβερνητικών φορέων να συνεργαστούν, ώστε να αποτραπούν παρόμοια περιστατικά στο μέλλον. Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επικοινωνήστε με την κα. Χριστίνα Νικολαΐδου, στον ΔΟΜ Ελλάδος. Email: cnikolaidou@iom.int, Tel: +30 210 – 9919040 ext. 248
Είναι σαφές ότι κάποιοι ανησύχησαν από τον τρόπο με τον οποίο Έλληνες πολίτες αντιστέκονται στον εποικισμό της χώρας μας. Αλλά είναι και αστείο, την στιγμή που επί της ουσίας δεν έχει μείνει δημοτικό συμβούλιο που να μην ζητήσει να μην πάνε μετανάστες στην περιοχή του, το να μιλά για “μεμονωμένα περιστατικά” ο ΔΟΜ.

Αυτό που τρομάζει όμως είναι η “συνεργασία” κυβερνητικών και μη κυβερνητικών φορέων με σκοπό να αποτραπούν παρόμοια περιστατικά.

Τι ακριβώς εννοούν στον ΔΟΜ; Ότι θα πηγαίνουν αυτοί και θα υποδεικνύουν στην ΕΛ.ΑΣ. ποιούς να… συλλάβει για να γίνουν κανονικά οι μετεγκαταστάσεις;

Επικίνδυνα παιχνίδια αυτά!

Και φυσικά πολύ “πλάκα” έχει η καταδίκη των “βίαιων επεισοδείων” (πού έγιναν άραγε;) από τον ΔΟΜ, ενώ δεν έχουμε δει ούτε μια ανακοίνωση εκ μέρους του για τα εκατοντάδες περιστατικά βίας (βιασμοί, ληστείες, κλοπές, καταλήψεις) που εκπορεύονται εκ μέρους των “μουσαφίρηδων”!

Τι υποκρισία!

The Righter
Δημοσίευση: Νοεμβρίου 11, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Κι’ άλλοι “δερβέναγες” στο κεφάλι μας!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator