ΒΙΒΛΙΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ: “ΟΙ ΑΛΕΞΑΝΔΡΙΝΕΣ”, ΤΗΣ ΔΕΣΠΟΙΝΑΣ ΧΑΤΖΗ

0


Την Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2019, οι Εκδόσεις ΜΙΝΩΑΣ, η Δανειστική Βιβλιοθήκη του Πνευματικού Κέντρου Εξαμιλίων και το Βιβλιοπωλείο ΚΙΒΩΤΟΣ συνδιοργάνωσαν την παρουσίαση του βιβλίου “Οι Αλεξανδρινές”, της Δέσποινας Χατζή.

Η φιλόλογος κ.Κατερίνα Κιούση ταξίδεψε το κοινό στις σελίδες του βιβλίου, παρουσιάζοντας την πορεία του Ελληνισμού της Αλεξάνδρειας, τα βασικά πρόσωπα του βιβλίου και τις στιγμές που σημάδεψαν την ζωή τους, ενώ αποσπάσματα διάβασε η αναγνώστρια κ.Κατερίνα Τσουκάτου.

Η συγγραφέας μίλησε για το βιβλίο, τόνισε ότι στηρίζεται σε αληθινά ιστορικά γεγονότα, που ξεκινώντας από το 1905 καλύπτουν έναν ολόκληρο αιώνα, υπογράμμισε ότι τα πρόσωπα και η πλοκή είναι στοιχεία φανταστικά, απάντησε σε ερωτήσεις του κοινού και υπέγραψε αντίτυπα του βιβλίου της.

Τσέτσι Τσάνκοβ
Φωτογράφος
Ανεξάρτητος Δημοσιογράφος-Φωτορεπόρτερ
Μέλος της Ένωσης Ανταποκριτών Ελληνικού Τύπου Εξωτερικού
www.eaete.gr
tel.6937650867
email. phototsetsi@gmail.com
facebook.com/phototsetsi
 
Δημοσίευση: Νοεμβρίου 11, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΒΙΒΛΙΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ: “ΟΙ ΑΛΕΞΑΝΔΡΙΝΕΣ”, ΤΗΣ ΔΕΣΠΟΙΝΑΣ ΧΑΤΖΗ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator