ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΟΣ Η ΞΕΦΤΙΛΑ ΣΤΟ ΛΟΥΤΑΚΙ: Νέα κατάσχεση στο υδροθεραπευτήριο (Spa) της πόλης μπροστά στους έκπληκτους πελάτες!!!

0
Ακόμα μια κατάσχεση στο Υδροθεραπευτήριο Λουτρακίου μπροστά στα μάτια δεκάδων πελατών από την Ελλάδα και το εξωτερικό...

Παρουσία δύο δικαστικών επιμελητών, υπάλληλοι της μεταφορικής εταιρείας κατάσχουν αντικείμενα αξίας από το Υδροθεραπευτήριο Λουτρακίου. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι οι υπάλληλοι της μεταφορικής ανάγκαζαν κόσμο που εκείνη την ώρα απολάμβανε το μασάζ του να σηκωθεί από το κρεβάτι για να το πάρουν !!!

Από πλευράς του Δήμου, στο Spa αυτή την ώρα βρίσκεται ο αντιδήμαρχος Αγίων Θεοδώρων, Σπύρος Ράτης, ενώ πριν από λίγο προσήλθε και ο πρόεδρος της Τουριστικής Λουτρακίου, Γιώργος Ρουμελιώτης.
Δημοσίευση: Οκτωβρίου 22, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΟΣ Η ΞΕΦΤΙΛΑ ΣΤΟ ΛΟΥΤΑΚΙ: Νέα κατάσχεση στο υδροθεραπευτήριο (Spa) της πόλης μπροστά στους έκπληκτους πελάτες!!!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator