ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΒΙΝΤΕΟ: Ο Νίκας κάνει "φέτες" τον Τατούλη και αυτός αποχωρεί !!!

0Χαμός στο Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου.

Εντονη αντιπαράθεση υπήρξε στο Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου ανάμεσα στον Περιφερειάρχη Παναγιώτη Νίκα και στον Πέτρο Τατούλη.

Αιτία ένα προ ημερησίας θέμα που έφερε ο Πέτρος Τατούλης στο ΠΕ.ΣΥ σχετικά με έναν δρόμο που πρέπει να φτιαχτεί στην Αρκαδία. Η πρόταση της Περιφερειακής Αρχής ήταν να συζητηθεί στο επόμενο ή στο μεθεπόμενο Περιφερειακό Συμβούλιο μιας και το γνωρίζουν οι τεχνικές υπηρεσίες. Θα πρέπει λοιπόν να γίνει η τεχνική μελέτη και να συζητηθεί ολοκληρωμένο.

Ο Παναγιώτης Νίκας βλέποντας ότι χάνεται για άλλη μια φορά ο χρόνος του περιφερειακού συμβουλίου και θα πρέπει να ψηφιστούν σοβαρά θέματα πήρε τον λόγο και απάντησε στον ήδη εκνευρισμένο Πέτρο Τατούλη ως εξής : «Αν ανοίξω το στόμα μου Πέτρο Τατούλη μετά από εννέα χρόνια θα σε λούσω, όπου και να βρεθούμε αντιμέτωποι σε εκλογές θα χάνεις….. σε ξέβρασε η κεντρική πολιτική σκηνή ….. !!!

Μετά από αυτά ο Πέτρος Τατούλης και η Νέα Πελοπόννησος αποχώρησαν από το ΠΕ.ΣΥ.


Δημοσίευση: Οκτωβρίου 04, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΒΙΝΤΕΟ: Ο Νίκας κάνει "φέτες" τον Τατούλη και αυτός αποχωρεί !!!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator