ΚΑΤΩ ΔΙΜΗΝΙΟ: Έκλεισε πριν καν ανοίξει το... "γραφείο εξυπηρέτησης πολιτών" στο κοινοτικό κατάστημα

0ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ:

Το "Γραφείο Εξυπηρέτησης Πολιτών", που υποτίθεται πως θα λειτουργούσε στο κοινοτικό κατάστημα του χωριού μας, είναι κλειστό με απόφαση του τοπικού συμβουλίου. (Μιχόπουλος, Πανούσης, Ζούμας, Μανιώτης, Γεωργίου)
Ανακοίνωση για να ενημερωθεί ο πολίτης ότι το γραφείο έκλεισε (πριν καν ανοίξει) δεν είδαμε ποτέ !!!!
Είδαμε όμως πανηγυρικές ανακοινώσεις ότι θα ανοίξει: (!!!)

Δημοσίευση: Οκτωβρίου 04, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΚΑΤΩ ΔΙΜΗΝΙΟ: Έκλεισε πριν καν ανοίξει το... "γραφείο εξυπηρέτησης πολιτών" στο κοινοτικό κατάστημα"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator