ΔΕΝ ΞΑΝΑΓΙΝΕ: Ο Γκιολής διαφημίζει την μέγιστη και πρώτιστη υποχρέωσή του ως αντιπεριφερειάρχης !!!

0

Σήμερα Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2019 ολοκληρώθηκαν οι εργασίες της Π.Ε Κορινθίας που ξεκίνησαν την προηγούμενη εβδομάδα για τον καθαρισμό και τη διαγράμμιση της Περιοχής του Ισθμού.

Ύστερα από τον καθαρισμό των νησίδων ακολούθησε ο καθαρισμός των γκράφιτι, το βάψιμο πεζοδρομίων, τοιχίων, στύλων καθώς και η διαγράμμιση – διάβαση των πεζών.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Κορινθίας κ. Αναστάσιος Γκιολής παρακολούθησε το κλείσιμο των εργασιών τονίζοντας ταυτόχρονα πόσο σημαντικό είναι η περιοχή του Ισθμού – είσοδος στην Πελοπόννησο – να είναι ασφαλής στην κίνηση των επισκεπτών αλλά και των οχημάτων όπου τη διανύουν.
Δημοσίευση: Οκτωβρίου 30, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΔΕΝ ΞΑΝΑΓΙΝΕ: Ο Γκιολής διαφημίζει την μέγιστη και πρώτιστη υποχρέωσή του ως αντιπεριφερειάρχης !!!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator