Σε κατάσταση “εκτάκτου ανάγκης” έναντι απειλής τα νησιά του Αν. Αιγαίου!

0


Μαθαίνω πως στα νησιά του Αν. Αιγαίου έχει ενεργοποιηθεί “άτυπα” μέρος διαδικασιών του ΞΕΝΟΚΡΑΤΗΣ. Δηλαδή κατάσταση εκτάκτου ανάγκης έναντι απειλής.

Φυσικά και δεν το λένε γιατί οι αντιδράσεις θα πολλαπλασιαστούν αφού τότε θα στραφούν όλα τα μάτια στα σύνορα και στα νησιά μας.. και θα πρέπει ΑΜΕΣΑ να δώσουν λύσεις (και όχι απλά κάτω από το χαλί με μεταφορές στην ηπειρωτική χώρα)..

Τα περιθώρια στενεύουν όμως.. για αυτό τελικά ήρθε και ο “δημοφιλής ΥΦΕΘΑ” ως τσιρότο σε ανοιχτή και τεράστια πληγή.

Υπάρχουν πιέσεις και μέσα από την ΝΔ που μιλάνε για έκρηξη οργής κόσμου χειρότερα από τότε με ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ..

Θέλω να δω τι θα σκαρφιστούν ακόμα για να μην σπάσουν αυγά.

Αλέξανδρος Νίκλαν
Δημοσίευση: Οκτωβρίου 31, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Σε κατάσταση “εκτάκτου ανάγκης” έναντι απειλής τα νησιά του Αν. Αιγαίου!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator