ΜΠΙΤΖΙΟΣ: "Ολοκληρώσαμε τη διαδικασία παραλαβής νέων κάδων και δεν σταματάμε εδώ" - ΒΙΝΤΕΟ

0Ολοκληρώσαμε την διαδικασία παραλαβής νέων κάδων και δεν σταματάμε εδώ. Στόχος μας είναι να αντικατασταθούν όλοι και να διανεμηθούν με βάση μια ολοκληρωμένη μελέτη σε όλες τις Δημοτικές και Τοπικές Κοινότητες, προκειμένου σταδιακά να αντικαταστήσουμε τους παλαιούς, φθαρμένους – κατεστραμμένους κάδους απορριμμάτων, συμβάλλοντας στην καθαριότητα και την προστασία του περιβάλλοντος, βελτιώνοντας ουσιαστικά την εικόνα της Κορίνθου και των χωριών μας.

Δημήτρης Μπίτζιος

Δημοσίευση: Οκτωβρίου 25, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΜΠΙΤΖΙΟΣ: "Ολοκληρώσαμε τη διαδικασία παραλαβής νέων κάδων και δεν σταματάμε εδώ" - ΒΙΝΤΕΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator