Κολλημένοι στο αποτυχημένο παρελθόν και στο ξεκάθαρο, απροκάλυπτο μίσος και κόμπλεξ

0



Τους έχει σιχαθεί ο οργανισμός μου. Τους βλέπω, τους ακούω και βγάζω φλύκταινες. Από την Α' Λυκείου, όταν έπιαναν συζήτηση με τους καθηγητές για να χάνουμε το μάθημα και πίεζαν για να μας διαφωτίσουν με τον Οδηγητή στα χέρια. Στο Πανεπιστήμιο τους απέφευγα όπως ο διάολος το λιβάνι. Στο σχολείο τους βρήκα ξανά μπροστά μου με τις ασυναρτησίες τους, στους συλλόγους γονέων, σε όλη την κοινωνία, αυτοί και οι παραφυάδες τους, συριζαιοι, ανταρσύες, ψευτοοικολόγοι, you name it.
Με την αηδιαστική σοβιετίλα τους, με τον κεκαλυμμένο φασισμό τους, ανίκανοι για διάλογο, πορωμένοι, παρωχημένοι και φανατικοί.
Ο κόσμος προχωράει με χίλια και αυτοί εκεί, κολημμένοι στο αποτυχημένο παρελθόν και στο ξεκάθαρο, απροκάλυπτο μίσος και κόμπλεξ.
Τώρα δίνουν μάχη οπισθοφυλακής.
Τώρα, τους ξεπερνάμε.
Είναι μονόδρομος.


Δημοσίευση: Οκτωβρίου 25, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Κολλημένοι στο αποτυχημένο παρελθόν και στο ξεκάθαρο, απροκάλυπτο μίσος και κόμπλεξ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator