Η “ΝΕΑ ΔΙΑΠΛΑΣΗ” ΑΝΕΒΑΣΕ ΤΟΝ “ΠΛΟΥΤΟ” ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΦΑΝΗ

0


Tην Κυριακή 4 Αυγούστου 2019, στην Πουλίτσα Κορινθίας, στο θεατράκι του Δαφνώνα, το κοινό απόλαυσε το Εφηβικό Θεατρικό Τμήμα της Νέας Διάπλασης στον “ΠΛΟΥΤΟ” του Αριστοφάνη, σε σκηνοθεσία Άρη Σταύρου, θεατρική διασκευή Βασίλη Πανόπουλου και Ζοζεφίνας Τζoνάκα και μουσική Βασίλη Πανόπουλου.

Η παράσταση, που πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα του Δήμου Βέλου - Βόχας και την φιλοξενία του Πολιτιστικού Συλλόγου Πουλίτσας “Ο Άγιος Σπυρίδωνας”, καταχειροκροτήθηκε από μικρούς και μεγάλους!

Συγχαρητήρια σε όλους!!!

Τσέτσι Τσάνκοβ
Φωτογράφος
Ανεξάρτητος Δημοσιογράφος-Φωτορεπόρτερ
Μέλος της Ένωσης Ανταποκριτών Ελληνικού Τύπου Εξωτερικού
www.eaete.gr
tel.6937650867
email. phototsetsi@gmail.com
facebook.com/phototsetsi


Δημοσίευση: Αυγούστου 05, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Η “ΝΕΑ ΔΙΑΠΛΑΣΗ” ΑΝΕΒΑΣΕ ΤΟΝ “ΠΛΟΥΤΟ” ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΦΑΝΗ "

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator