Συνάντηση αντιπροσωπείας του Συλλόγου Ιδιωτικών Υπαλλήλων η «Η ΕΝΩΣΗ» Ν. Κορινθίας με τον Χρίστο Δήμα

0ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ 
« Η ΕΝΩΣΗ » ΤΟΠΙΚΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Ν. ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ 
ΕΔΡΑ: ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ - ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ - ΑΓ. ΘΕΟΔΩΡΩΝ 
ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ 16, ΛΟΥΤΡΑΚΙ 20300 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στα πλαίσια των εξελίξεων σχετικά με την μίσθωση του Υδροθεραπευτηρίου Loutraki Thermal Spa, αντιπροσωπεία του Συλλόγου Ιδιωτικών Υπαλλήλων «Η ΕΝΩΣΗ» Τοπικό Παράρτημα Ν. Κορινθίας, πραγματοποίησε συνάντηση με τον Υφυπουργό Έρευνας και Τεχνολογίας του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων και Βουλευτή Ν. Κορινθίας κ. Χρίστο Δήμα. Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα, τα μέλη της αντιπροσωπείας, ενημέρωσαν τον Υφυπουργό για τις εξελίξεις στο χώρο εργασίας τους, εκφράζοντας την ανησυχία τους αναφορικά με τη διασφάλιση των θέσεων εργασίας των εργαζομένων.

Η αντιπροσωπεία του Συλλόγου, ευχαριστεί θερμά τον Υφυπουργό και Βουλευτή Κορινθίας κ. Χρίστο Δήμα για τη φιλοξενία και την ενημερωτική συνομιλία που είχε μαζί τους αναφορικά στα εργασιακά θέματα που απασχολούν τους εργαζόμενους.
Δημοσίευση: Αυγούστου 05, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Συνάντηση αντιπροσωπείας του Συλλόγου Ιδιωτικών Υπαλλήλων η «Η ΕΝΩΣΗ» Ν. Κορινθίας με τον Χρίστο Δήμα"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator