ΚΙΑΤΟ: Ο ΝΙΚΟΣ ΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟΣ για την ορκωμοσία της Δημοτικής αρχής

0


ΚΙΑΤΟ 5- 8 - 2019

-Όλοι μας, όλο οι πολίτες και Δημότες του Δήμου Σικυωνίων «παροικούμε την Ιερουσαλήμ» και γνωρίζουμε τα πρόσωπα της Αυτοδιοίκησης, καθώς και τα ζητήματα που αφορούν τον επικεφαλής και συνολικά τη Δημοτική αρχή.

-‘Όπως γνωρίζουμε την Κυριακή 31-8-2014, η Δημοτική αρχή που εκλέχθηκε τότε από τους πολίτες του Δήμου Σικυωνίων, επανέλαβε αυτό που έκανε το 2010 και έκανε την ορκωμοσία των νέων Δ.Σ. στον ιερό Ναό της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στο Κιάτο, παρότι ο Δήμος έχει τις ανάλογες υποδομές για να γίνει η τελετή, που είναι καθαρά τοπικό πολιτικό γεγονός [Δημοτικό Θέατρο κ.λ.π.]

-Εν όψει της ανάληψης των καθηκόντων της νέας Δημοτικής αρχής και των Δ.Σ. των άλλων συνδυασμών την 1-9-2019, δεν ήταν στις προθέσεις μου να ασχοληθώ με το ζήτημα αυτό, σε μια εποχή που η κοινωνία και οι πολίτες έχουν να αντιμετωπίσουν πολλά και σοβαρά προβλήματα.

-Θεωρώ όμως υποκρισία, μέγιστο λαϊκισμό και φαρισαϊσμό εκ μέρους του επικεφαλής της Δημοτικής αρχής Σταματόπουλου, να επαναλάβει το γεγονός και να χρησιμοποιηθεί η εκκλησία για την ορκωμοσία της νέας Δημοτικής αρχής και των Δ.Σ. με μοναδικό σκοπό να παρουσιάσουν μια ψεύτικη εικόνα σε σχέση με αυτή που πραγματικά έχουν, για να παραπλανήσουν τους Συνδημότες μας όπως δυστυχώς κάνουν με επιτυχία όλα αυτά τα χρόνια.

-Το θρησκευτικό τους συναίσθημα δεν μας αφορά, όμως η συμπεριφορές τους όσον αφορά την ιδιότητά τους, ως εκπρόσωποι των πολιτών είναι ζητήματα που αφορούν την κοινωνία, όλους τους πολίτες του Δήμου μας.

-Τα στοιχεία που καταθέτω δεν έχουν σχέση με δογματισμούς και θρησκοληψίες, που προσωπικά δεν με εκφράζουν, αλλά να αναδείξουν ένα θέμα καθαρά πολιτικό που η Δημοτική αρχή προσπαθεί να εκμεταλλευθεί, με μοναδικό σκοπό να παραπλανήσει και να υποτιμήσει τη νοημοσύνη των πολιτών και συνδημοτών μας από τις πραγματικές της προθέσεις.

-Σε ότι με αφορά, ως εκλεγμένος Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμιου Σικυωνίων, σε περίπτωση που επαναληφθεί το γεγονός της ορκωμοσίας της Δημοτικής αρχής και των Δ.Σ. σε εκκλησία και όχι σε χώρο του Δημαρχείου, δεν πρόκειται να συμμετάσχω σ αυτές τις φιέστες.

-Αγαπητοί συνδημότες έχετε την ικανότητα να βγάλετε τα δικά σας συμπεράσματα.

ΝΙΚΟΣ ΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟΣ
Δημοσίευση: Αυγούστου 05, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΚΙΑΤΟ: Ο ΝΙΚΟΣ ΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟΣ για την ορκωμοσία της Δημοτικής αρχής"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator