«Καθαρίζουμε τα Εξάρχεια αν η ηγεσία μάς δώσει εντολή»

0Δυναμικό μήνυμα της Αστυνομίας. Ανάληψη ευθύνης για την κλοπή και την καταστροφή της κάλπης

Οι... Καλποθήρες Εμπρηστές ανέλαβαν την ευθύνη για την απίστευτη ενέργεια της κλοπής και του καψίματος της κάλπης από το 33ο εκλογικό κέντρο Αθηνών στα Εξάρχεια το απόγευμα της Κυριακής. Πρόκειται για ένα περιστατικό που προκάλεσε αναταραχή στο αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ., καθώς σε ευρεία σύσκεψη που είχε γίνει μόλις μία ημέρα πριν, το περασμένο Σάββατο, είχε συζητηθεί διεξοδικά το ενδεχόμενο να υπάρξει επίθεση σε εκλογικό κέντρο στα Εξάρχεια με σκοπό την αρπαγή κάλπης.

Το κείμενο με την ανάληψη ευθύνης αναρτήθηκε σε ιστότοπο του αντιεξουσιαστικού χώρου.

«Αναλαμβάνουμε την ευθύνη για την εισβολή στο 33ο εκλογικό κέντρο Αθηνών λίγα λεπτά πριν τη λήξη της διαδικασίας, όπου απαλλοτριώσαμε μία κάλπη» αναφέρουν οι συντάκτες του κειμένου, που υπογράφουν ως «Καλποθήρες Εμπρηστές», προσθέτοντας ότι «λίγα δευτερόλεπτα μετά παραδώσαμε το εσωτερικό της κάλπης στη μόνη μοίρα που του αξίζει: τη φωτιά».

Όπως, μεταξύ άλλων, αναφέρουν στην ανάρτησή τους, «η δράση αυτή αποτελεί ένα θερμό καλωσόρισμα από τη μεριά μας στον Κυριάκο Μητσοτάκη και στη Νέα Δημοκρατία, οι οποίοι έχουν υποσχεθεί πως θα μας τελειώσουν. Σας περιμένουμε».

Στο μεταξύ, ο αντιπρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Σταύρος Μπαλάσκας επανέλαβε την άποψή του ότι η Αστυνομία είναι σε θέση να «καθαρίσει» τα Εξάρχεια, αν και εφόσον πάρει σχετική εντολή από την ηγεσία. «Αν μας δώσουν εντολή, όχι μόνο θα τα καθαρίσουμε, ούτε “κουνούπι” δεν θα μείνει στα Εξάρχεια. Είμαστε η τρίτη καλύτερη Αστυνομία στην Ευρώπη, μια περιοχή δεν μπορούμε να καθαρίσουμε;

Το θέμα στα Εξάρχεια δεν είναι μόνο οι μπαχαλάκηδες και οι φίλοι τους που έρχονται από το εξωτερικό για να κάνουν τρομοτουρισμό στην Ελλάδα. Είναι το εμπόριο όπλων, ναρκωτικών, άνθρωποι επικίνδυνοι, αυτά πρέπει να ξεκαθαρίσουμε» ανέφερε, μεταξύ άλλων, στον ΑΝΤ1.

Ερωτηθείς για το αν η Αστυνομία ήταν έτοιμη να αντιμετωπίσει ένα περιστατικό σαν αυτό που συνέβη με την κάλπη, απάντησε: «Είναι πολύ δύσκολο για τους συναδέλφους μου που ήταν εκεί -για τον οπλισμό δεν το συζητάμε καν, γιατί δεν έχουν οπλισμό στα εκλογικά κέντρα- να καταδιώξουν τους μπαχαλάκηδες. Αν το έκαναν, τώρα θα ψάχναμε και τους αστυνομικούς μαζί με την κάλπη».
Δημοσίευση: Ιουλίου 10, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "«Καθαρίζουμε τα Εξάρχεια αν η ηγεσία μάς δώσει εντολή»"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator