Η μάστιγα του συριζισμού...

0
Του Γεωργίου

Η μάστιγα του συριζισμού, της απόλυτης ιδιοποίησης και καλλιέργειας κλίματος αναξιοπιστίας των θεσμών και μη δικαιολογημένης εμπιστοσύνης, δεν επιτρέπει πολιτικές αναλύσεις για:

-το φαινόμενο της εναλλαγής στην εξουσία

-την δεοντολογία του σύγχρονου ρεπουμπλικανικού πολιτικού συστήματος όπου η κομματική επιτυχία κρίνεται σε επίπεδο αυστηρά καλής θέλησης του εκάστοτε αρχηγού και φυσικά όχι στο επίπεδο της κοινωνίας-θεσμού (που δεν υπάρχει)

-το ζήτημα της αποχής ως ένδειξης και της έννοιας της "συμμετοχής" με πρόσημο τον πατέρα της Πολιτικής Επιστήμης, τον Αριστοτέλη, κοκ...

Τα επισημαίνω αυτά διαρκώς, μονότονα, διότι κάθε αμερόληπτος και δη άνθρωπος της καθημερινής ζωής και της ασυδοσίας που βίωσε στην εφιαλτοκρατία 2015-2019, που δεν σχολιάζει με σκοπιμότητες και εξαρτήσεις, βλέπει το προφανές.

Έχουμε μια πρωτόγνωρη οπισθοδρόμηση σε επίπεδο διακυβέρνησης σε βαθμό που να προβληματίζει αν άλλαξε (επί τα χείρω σαφώς) και η φυσιογνωμία του προ-αντιπροσωπευτικού (έστω) πολιτικού συστήματος.

Η κομματοκρατία της συριζαίας αριστεράς έχει σπάσει κάθε ρεκόρ αθλιότητας και κυρίως εκδικητικότητας και διχαστικών λογικών.


Με τα παραπάνω, οποιαδήποτε "πολιτική ανάλυση" είναι στην πράξη ένα απολίτικο γεγονός.

Εδώ έχουμε μια μαύρη εφιαλτοκρατία που απέρχεται και επικαιροποίησε ανατριχιαστικά τον Όργουελ στην φάρμα των ζώων.

Τώρα, γκρουεζάνθρωποι που δίνουν διαπιστευτήρια κομματικής αφοσίωσης ενίοτε προσωποπαγούς, πάλαι ποτέ συριζοτρόλ που έχουν καταπιεί την γλώσσα τους, επιτηδευμένοι "αντικειμενικοί" μπορεί καθένας να λέει το μακρύ και το κοντό του.

Αυτή η συμφορά έφυγε και το ζητούμενο είναι να πάψει να απειλεί την χώρα (σκοτίστηκα για τα κόμματα που μας κατέστρεψαν ΔΙΑΚΟΜΜΑΤΙΚΑ) ως ένας από τους δυο πόλους εναλλαγής στην εξουσία.

Το γεγονός ότι συνεκτικός ιστός της συριζαίας αριστεράς ήταν (και είναι) η εξουσία, η "καρέκλα" ευνοεί την προοπτική να ξεδιαλυθεί το τοπίο από τον καιροσκοπισμό τους και η κεκτημένη ταχύτητα της κυβερνητικής θητείας (διαίρει και βασίλευε, προπαγάνδα, εχθρότητα, εκδικητισμός, βολέματα οικείων, εκπαραθύρωση μη οικείων κλπ.) που τους έδωσε την δεύτερη θέση φαίνεται θα είναι προσωρινή λόγω της συγκυρίας, θα επιστρέψουν εκεί που αξίζουν (αν αξίζουν και το όριο εισόδου στην βουλή).

Για το τι μέλλει γενέσθαι με ΝΔ είναι θέμα ξεκάθαρα προαίρεσης, απλώς ευχόμαστε να είναι καλοί, καθώς για 4 χρόνια απλώς θα βιώνουμε την πραγματικότητα ιδιωτεύοντες, έτσι λειτουργεί το πολιτικό σύστημα είναι γνωστό αυτό.

Αν μη τι άλλο θα υπάρξει σε πρώτη φάση μια κανονικότητα να φεύγουν οι μικροί αυτοί στο πνευματικό μέγεθος, που καταταλαιπώρησαν τον τόπο δια του συριζέικου κομματικού τους συστήματος εξουσίας...

AntiNews
Δημοσίευση: Ιουλίου 03, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Η μάστιγα του συριζισμού..."

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator