Μαριλένα... κοίτα τι έκανες !!! - ΒΙΝΤΕΟ

0

Θύμιζε προεκλογική συγκέντρωση από τα παλιά !!!
Η αίθουσα του Δημαρχείου ήταν τελικά πολύ μικρή για αυτή την ομιλία. 
Και όχι μόνο... ο κόσμος γέμισε μέχρι και τα πεζοδρόμια της Κολιάτσου !!!
Η Μαριλένα έκανε τη διαφορά για ακόμα μια φορά, το μόνο που μένει είναι να φανεί... στο "χειροκρότημα" !!!

Στο τέλος δήλωσε συγκινημένη:

«Δεν έχω λόγια να ευχαριστήσω τους πολίτες του Τόπου μου. Η παρουσία τους στην προεκλογική μου ομιλία ήταν πέρα από κάθε προσδοκία. Ένα βροντερό και καθαρό μήνυμα, ότι η κοινωνία της εργασίας και της δημιουργίας σήκωσε ανάστημα. Το κύμα της εμπιστοσύνης στον αγώνα μας θέριεψε. Είμαι συγκινημένη και υπερήφανη και δεν θα λησμονήσω, ποτέ μα ποτέ, τη βραδιά.

Θα την φυλάω πάντα μέσα στην καρδιά και στη ψυχή μου. Συνεχίζουμε ακόμα πιο δυνατά, για να σηκώσουμε τη πατρίδα, τη Κορινθία μας ψηλά, εκεί που πραγματικά της αξίζει»

Σούκουλη – Βιλιάλη Μαρία Ελένη (Μαριλένα).
Υποψήφια Βουλευτής Ν. Κορινθίας – Νέα Δημοκρατία
Δημοσίευση: Ιουλίου 03, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Μαριλένα... κοίτα τι έκανες !!! - ΒΙΝΤΕΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator