Λιμενικό Τμήμα Κιάτου: Ολοκλήρωση εκπαιδευτικού προγράμματος Λ.Σ. ΕΛ.ΑΚΤ

0


« ΠΡΟΣΕΧΩ - ΜΑΘΑΙΝΩ - ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ » 

Ολοκλήρωση εκπαιδευτικού προγράμματος Λ.Σ. ΕΛ.ΑΚΤ 

Με αφορμή την έναρξη της θερινής περιόδου , το Δ΄ Λιμενικό Τμήμα Κιάτου παρουσίασε με μεγάλη επιτυχία το πρόγραμμα του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής ΠΡΟΣΕΧΩ-ΜΑΘΑΙΝΩ-ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ

Με τη βοήθεια μιας διαδραστικής οπτικοακουστικής παρουσίασης με φιγούρες ηρώων από ταινίες κινουμένων σχεδίων τα παιδιά των 1ου και 3ου Δημοτικού Σχολείου Ξυλόκαστρου ν. Κορίνθιας , είχαν την δυνατότητα να μάθουν παίζοντας, διασκεδάζοντας και συζητώντας τους βασικούς ασφαλείς κανόνες συμπεριφοράς στη θάλασσα και στη παραλία , προκειμένου να προληφθούν ατυχήματα ,τα οποία λαμβάνουν χώρα κάθε καλοκαιρινή περίοδο στην Ελλάδα.

Επίσης , τους δόθηκε η ευκαιρία να συνειδητοποιήσουν και να εμπεδώσουν την επιτακτική ανάγκη για ένα καθαρό περιβάλλον , επισημαίνοντας τους παράλληλα το σεβασμό που πρέπει να έχουν στη περιβαλλοντική αλυσίδα , μέρος της οποίας είναι και οι ίδιοι οι άνθρωποι.

Την παρουσίαση του εκπαιδευτικού προγράμματος ΠΡΟΣΕΧΩ-ΜΑΘΑΙΝΩ-ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ ανέλαβε με εξαιρετική επιτυχία ο Διοικητής του Δ΄ Λιμενικού Τμήματος Κιάτου Ανθυπασπιστής Λ.Σ. ΚΟΡΩΝΑΙΟΣ Παρασκευάς και ο Λ/Φ ΚΡΙΤΣΩΝΗΣ Κάρολος - Γρηγόριος.
Δημοσίευση: Ιουνίου 24, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Λιμενικό Τμήμα Κιάτου: Ολοκλήρωση εκπαιδευτικού προγράμματος Λ.Σ. ΕΛ.ΑΚΤ "

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator