ΕΚΤΑΚΤΟ: "Χάθηκαν" στην Κορινθία Παπακωνσταντίνου και Αναγνωσταρά !!!

0



Η Κόρινθος, η πρωτεύουσα του Νομού μας, δεν αποτελεί ταξιδιωτικό προορισμό για τους κατοίκους του Λεκανοπεδίου. Έτσι εξηγείται το ότι οι δύο εκλεκτές υποψήφιες της Ν.Δ. κυρίες Αναγνωσταρά και Παπακωνσταντίνου, αντιμετώπισαν  μικροπροβλήματα, κατά  τις επισκέψεις τους στην πόλη και στην Κορινθία γενικότερα. Απόλυτα κατανοητό φυσικά! Όταν έχεις να έρθεις στην Κορινθία από την εποχή που πήγαινες στο Δημοτικό, είναι επόμενο, να χάσεις τον προσανατολισμό σου!

Ακούστηκε, ότι η υποψήφια βουλευτής Κορινθίας με τη Ν.Δ. κα Αναγνωσταρά, ακόμα προσπαθεί να βρει το δρόμο της επιστροφής μετά από την επίσκεψή της στο Σεβασμιότατο Μητροπολίτη μας στο γραφείο του στην Κολιάτσου στο κέντρο της Κορίνθου την περασμένη εβδομάδα !!!
Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες η κα Αναγνωσταρά εθεάθη να κάνει κύκλους γύρω από το Hondros Center στο κέντρο της πόλης, σε μια προσπάθεια να επιστρέψει στο προεκλογικό πρόγραμμά της.

Η δεύτερη, επίσης εμφανισιμότατη, υποψήφια της Ν.Δ. κα Παπακωνσταντίνου, προσπαθεί να απεγκλωβιστεί από τα στενά δρομάκια της Στυμφαλίας καθώς ένα ξαφνικό πρόβλημα στο GPS του Porsche Cayenne  που οδηγεί, την έβγαλε στην... Κανδήλα Αρκαδίας, όπου οι κάτοικοι την ενημέρωσαν πως δεν είναι εκεί υποψήφια, αφού την επαίνεσαν για την άψογη στιλιστική της άποψη!

Φίλες και φίλοι για ότι νεώτερο θα σας ενημερώνουμε, όπως έρχονται τα νέα σε μας!


Υ.Γ. Η ανάρτηση είναι σατιρική και δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα.
Δημοσίευση: Ιουνίου 24, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΕΚΤΑΚΤΟ: "Χάθηκαν" στην Κορινθία Παπακωνσταντίνου και Αναγνωσταρά !!!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator