"ΡΟΥΚΕΤΑ" ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ: "Είναι προσωπική σας ξεφτίλα να μην έχετε ασχοληθεί..."

0Είχα πει προεκλογικά οτι αν κάποιος επιθυμεί πολιτική στάση "γλυκού νερού" απέναντι στη δημοτική αρχή, ανεξαρτήτως αποτελέσματος, δεν είχε κανένα λόγο να ακούσει το δικό μας συνδυασμό!!!!!
Ας κερδίσετε κυριοι 300 εκλογές με λογαριασμούς ΔΕΗ ή ΔΕΥΑΣ ή ταξιματα ή πληρωμένους κονδυλοφόρους.
Είναι προσωπική σας ξεφτίλα να μην έχετε ασχοληθεί με το ότι είμαστε η μοναδική πόλη πανελληνίως που περνούν όλα τα βαρέα οχήματα από το κέντρο της (σ.σ. δείτε εδώ) και επίσης η μοναδική που κλείνουν ξενοδοχεία και γίνονται σημείο βρωμιάς, πορνείας και εγκληματικότητας (σ.σ. δείτε εδώ) !!!!!

Δημ.Παπαγεωργίου

Δημοσίευση: Ιουνίου 13, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: ""ΡΟΥΚΕΤΑ" ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ: "Είναι προσωπική σας ξεφτίλα να μην έχετε ασχοληθεί...""

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator