4ος ημιμαραθώνιος αγώνας δρόμου: “Stymphalia Lake Run 2019”

0


Την Κυριακή 16 Ιουνίου 2019, το Ν.Π.Δ.Δ. Παιδείας – Πολιτισμού – Αθλητισμού Σικυωνίων “Η ΜΗΚΩΝΗ”του Δήμου Σικυωνίων, το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (Π.Ι.Ο.Π.), ο Αθλητικός Όμιλος Νεμέας, σε συνεργασία με τον Αθλητικό Σύλλογο Λαύκας “Η Στυμφαλίς” και την Ένωση Αθλητικών Σωματείων Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Περιφ. Πελοποννήσου πραγματοποίησαν τον 4ο Ημιμαραθώνιο Αγώνα Δρόμου, με την ονομασία “Stymphalia Lake Run 2019”.

Τσέτσι Τσάνκοβ
Φωτογράφος
Ανεξάρτητος Δημοσιογράφος-Φωτορεπόρτερ
Μέλος της Ένωσης Ανταποκριτών Ελληνικού Τύπου Εξωτερικού
www.eaete.gr
tel.6937650867
email. phototsetsi@gmail.com
facebook.com/phototsetsi

Δημοσίευση: Ιουνίου 14, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "4ος ημιμαραθώνιος αγώνας δρόμου: “Stymphalia Lake Run 2019”"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator