ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΗ ΠΟΛΗ: Θανατηφόρο ατύχημα στο κέντρο του Κιάτου με νταλίκα !!!

0ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ:

Ήταν θέμα χρόνου να συμβεί... δυστυχώς...

Το πρόβλημα με τα φορτηγά στο Κιάτο που διέρχονται το τριτοκοσμικό κέντρο της πόλης είχε τραγική κατάληξη για μια γυναίκα πριν λίγο η οποία βρήκε τραγικό θάνατο μπροστά από τον σταθμό των ΚΤΕΛ...

Σύμφωνα με νεώτερες και επιβεβαιωμένες πληροφορίες πρόκειται για την Α.Σ. ετών 85 από το Κιάτο.
Οδηγός της νταλίκας ο Δ.Τ. 47 ετών κάτοικος Πάτρας.

Έχουμε προειδοποιήσει με συνεχείς αναρτήσεις για το θέμα αυτό... Οι υπεύθυνοι σφυρίζουν αδιάφορα. Ειδικά στο συγκεκριμένο σημείο λόγω του σταθμού του ΚΤΕΛ θα έπρεπε να υπήρχε διάβαση πεζών με σήμανση (ίσως και φωτεινή) ιδιαίτερα μετά το κλείσιμο του απέναντι πεζοδρομίου λόγω των έργων στις αποθήκες ΑΣΟ.
Επίσης είναι γνωστό σε όλους ότι τα βαρέα οχήματα απαγορεύεται να διέρχονται από τα κέντρα των πόλεων ειδικά τις ώρες αιχμής. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ Ο ΝΟΜΟΣ;;;


Δημοσίευση: Ιουνίου 13, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΗ ΠΟΛΗ: Θανατηφόρο ατύχημα στο κέντρο του Κιάτου με νταλίκα !!!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator