ΚΙΑΤΟ: Με αέρα νίκης ο Παπαγεωργίου - O κόσμος έστειλε το μήνυμα της ΑΛΛΑΓΗΣ - ΒΙΝΤΕΟ

0




Τις κατευθυνόμενες δημοσκοπήσεις διέψευσε η χθεσινή παρουσίαση του προγράμματος και των υποψηφίων του συνδυασμού «ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ», από τον επικεφαλής του Δημήτρη Παπαγεωργίου, γιατί αυτή ήταν η αληθινή δημοσκόπηση.

Η παρουσία πάνω από 700 ατόμων, όλων των ηλικιών, που γέμισαν ασφυκτικά την αίθουσα του συνεδριακού κέντρου «Αφοί Μάλλιου», έδωσαν την απάντηση ακόμα και στους πιο δύσπιστους για τον αέρα της νίκης που φυσάει στα πανιά του συνδυασμού και την δυναμική του υποψήφιου Δημάρχου Σικυωνίων Δημήτρη Παπαγεωργίου.

Ο εν δυνάμει αυριανός Δήμαρχος στην αρχή της ομιλίας του κατήγγειλε τις μεθοδεύσεις, τις πιέσεις, τα «ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα» αλλά και την διαπλοκή της απερχόμενης δημοτικής αρχής. «Όλα αυτά τελειώνουν την επομένη των εκλογών, το πρώτο πράγμα που θα αλλάξω σαν Δήμαρχος είναι το ύφος και το ήθος της νέας δημοτικής αρχής» τόνισε, ενθουσιάζοντας τους παρευρισκόμενους. Ακολούθησε η παρουσίαση των βασικών γραμμών του προγράμματος του συνδυασμού καθώς και συγκεκριμένων και κοστολογημένων προτάσεων για την βελτίωση της ζωής των ευαίσθητων κοινωνικών ομάδων (παιδιών, ΑμεΑ, πολύκτεκνων), το νοικοκύρεμα του δήμου, την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των δημοτών, την ανάδειξη και εκμετάλλευση των συγκριτικών πλεονεκτημάτων του δήμου μας και μέσα από αυτήν τη βελτίωση της κοινωνικής και οικονομικής κατάστασης των δημοτών.

Στη συνέχεια παρουσίασε τους συνεργάτες του, υποψηφίους συμβούλους με τους οποίους, σαν επόμενος δήμαρχος θα υλοποιήσει το όραμά του για το Δήμο Σικυωνίων.

Σε ενθουσιώδη ατμόσφαιρα και κάτω από τα παρατεταμένα χειροκροτήματα των παρευρισκόμενων, ο Δημήτρης Παπαγεωργίου ζήτησε την στήριξη όλων για να βάλουν μαζί το δικό τους λιθαράκι με πολλή δουλειά, τιμιότητα και ειλικρίνεια στη μεγάλη προσπάθεια για την οικοδόμηση ενός δήμου για τον οποίο θα είναι περήφανα τα παιδιά μας και οι επόμενες γενιές.

Δημοσίευση: Μαΐου 09, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΚΙΑΤΟ: Με αέρα νίκης ο Παπαγεωργίου - O κόσμος έστειλε το μήνυμα της ΑΛΛΑΓΗΣ - ΒΙΝΤΕΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator