Γιώργος Δέδες: Πρόγραμμα επισκέψεων υποψηφίων Περιφερειακών Συμβούλων του Νομού Κορινθίας

0Γιώργος Δέδες - ΝΕΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ: Πρόγραμμα επισκέψεων υποψηφίων Περιφερειακών Συμβούλων  - Πέμπτη 9 Μαΐου – Παρασκευή 10 Μαΐου

Συνεχίζουν το πρόγραμμα των επισκέψεών τους σε χωριά του Νομού Κορινθίας οι υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι του Συνδυασμού «Νέοι Δρόμοι για την Πελοπόννησο», του υποψήφιου Περιφερειάρχη, Γιώργου Δέδε.

Για  το διήμερο 9-10 Μαΐου, έχουν προγραμματιστεί οι ακόλουθες περιοδείες:

Πέμπτη 9 Μαΐου :

19:00 Λυκοποριά
20:00 Στόμιο
20:30 Λυγιά
21:00 Πύργος

Παρασκευή 10 Μαΐου:

18:30 Σουληνάρι
19:00 Χαλκί
19:30 Αρχαία Νεμέα
20:00 Αρχαίες Κλεωνές
Δημοσίευση: Μαΐου 09, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Γιώργος Δέδες: Πρόγραμμα επισκέψεων υποψηφίων Περιφερειακών Συμβούλων του Νομού Κορινθίας"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator