Χρυστάλα Στεργιοπούλου: "Ας μιλήσουμε λίγο για τις εκλογές"

0



Ας μιλήσουμε λίγο για τις εκλογές. Θα έπρεπε να είναι αυτονόητο πως οι εκλογές είναι δικαίωμα και υποχρέωση ταυτόχρονα. Είναι δικαίωμα που κατακτήθηκε με αγώνες στα βάθη της ιστορίας και που μας δίνει την ελάχιστη ευθύνη να συμμετέχουμε στα κοινά και να αποφασίζουμε ποιος θα μας διοικήσει. Η χαλάρωση των πολιτικών ηθών, η διαφθορά, η παραίτηση και η πεποίθηση πως "έλα μωρέ, όλοι ίδιοι είναι", δικαιολογείται μέχρι ένα βαθμό, δεν γίνεται όμως να συνεχίζεται. Σας καλώ να πάτε όλοι να ψηφίσετε. Και γενικά, σε κάθε εκλογική αναμέτρηση ΠΡΕΠΕΙ να ψηφίζετε. Η ψήφος σας είναι δικαίωμα σας ως προς το πώς θα την διαχειριστείτε, όμως είναι και η υποχρέωση σας απέναντι στην κοινωνία και στα παιδιά σας. Μόνο αν ψηφίσετε έχετε το δικαίωμα να κάνετε κριτική μετά. Διεκδικώ κάτι καλύτερο πηγαίνοντας να ψηφίσω. Μπορώ να διεκδικήσω από αυτόν που ψήφισα αυτά που μου υποσχέθηκε. Μπορώ να ζητήσω ακόμα περισσότερα, μπορώ να διεκδικήσω καλύτερες συνθήκες και την καθημερινότητα που μου αξίζει. Αρκεί να σηκωθώ από τον καναπέ μου και να πάω να ψηφίσω.

Χρυστάλα Στεργιοπούλου
Δημοσίευση: Μαΐου 10, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Χρυστάλα Στεργιοπούλου: "Ας μιλήσουμε λίγο για τις εκλογές""

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator