Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κορινθίων η "Τερψιχόρη" παρουσιάζει τη χορευτική παράσταση Cuba Linda (όμορφη Κούβα)

0Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κορινθίων η "Τερψιχόρη" παρουσιάζει, με ιδιαίτερη ικανοποίηση, στο Κορινθιακό κοινό, την χορευτική παράσταση Cuba Linda (όμορφη Κούβα), το Σάββατο 11 Μαίου 2019 και ώρα 21:00, στο αμφιθέατρο του 4ου Λυκείου Κορίνθου (περιοχή Αγίου Γεωργίου).

Πρόκειται για μια αναδρομή στην εξέλιξη των λαϊκών χορών της Κούβας, ειδικότερα από τα τέλη του 19ου αιώνα και μέχρι τις μέρες μας.
Η χορευτική ταυτότητά της, περιλαμβάνει αφροκουβανικά στοιχεία, θρησκευτικά-τελετουργικά δρώμενα και λαϊκούς χορούς, που με το πέρασμα του χρόνου αλληλεπιδρούν, εξελίσσονται, αλλάζουν και αποκτούν νέα δυναμική, καθώς ταυτόχρονα αλλάζει διαρκώς και η ίδια η χώρα, ακολουθώντας το ρου της ιστορίας της.

Συμμετέχει επίσης, το τμήμα Latin χορών του Συλλόγου Πολιτισμού "Σαν Παραμύθι".

Καλλιτεχνική επιμέλεια: Πάνος Διδάχος
Σκηνοθεσία, Χορογραφίες, Οπτικοακουστική επιμέλεια: Πάνος Διδάχος
Επιμέλεια κοστουμιών: Παρασκευή Βασιλείου - Μασγάλα, Μαρίνα Μπέριου
Επιμέλεια ήχου & Φωτισμού: Φώτης Κίκιρας
Σχεδιασμός αφίσας: Παναγιώτα Λύτσιου
Video προώθησης: Γρηγόρης Σιούτης
Παραγωγή: Πολιτιστικός Σύλλογος Κορινθίων η "Τερψιχόρη".
Είσοδος ελεύθερη

Με εκτίμηση,

Για τον Πολιτιστικό Σύλλογο Κορινθίων η "Τερψιχόρη"
Μαρία Κυζιρίδου - Πούρου
Πρόεδρος
6972907050
www.terpsichore.org.gr
info@terpsichore.org.gr
Δημοσίευση: Μαΐου 10, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κορινθίων η "Τερψιχόρη" παρουσιάζει τη χορευτική παράσταση Cuba Linda (όμορφη Κούβα)"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator