Τι φοβάστε κ.Τατούλη;

0



Θα πρέπει να ήταν η καρέκλα που τρίζει , ή ίσως, η αλαζονεία που υπερισχύει όταν κάποιος είναι γατζωμένος από την καρέκλα του…

Ο βασιλιάς, είναι πια γυμνός, δεν καταδέχεται να συμμετάσχει ούτε σε ένα πάνελ, για να ξετυλίξει τα σχέδιά του με συνυποψήφιους του, δεν εμφανίζεται, υπερφίαλα φερόμενος, αν και προσκεκλημένος σε εκπομπή, για να απαντήσει σε ερωτήσεις δημοσιογράφων και τηλεθεατών… 

Ο απερχόμενος περιφερειάρχης απέφυγε εμφανώς έντρομος την εμφάνιση του, με τόσο απαξιωτικό τρόπο για τη Δημοκρατία, το θεσμό της αυτοδιοίκησης, για τους συνυποψήφιους του αλλά κυρίως… για την υστεροφημία του. Τι φοβήθηκε; Τις ερωτήσεις; Τους αντιπάλους; Τους δημοσιογράφους… ή μήπως το λαό; 

Η αλήθεια είναι ότι η αλαζονεία του δεν εξέπληξε πολλούς. Είναι κάτι που μας έχει συνηθίσει! 

Η ΑΠΟΥΣΙΑ του Π.Τατούλη, από το τηλεοπτικό ντιμπέιτ, ήταν η απόδειξη, ότι ο απερχόμενος Περιφερειάρχης, δεν αντέχει ούτε σε κριτική, ούτε έχει να πει κάτι σε σχέση με το έργο, ότι αφήνει… και κυρίως… ότι υποτίθεται ότι θα ήθελε να κάνει… και τα δύο είναι ανύπαρκτα. 

Αν υπήρχαν, θα ήταν εκεί να τα υπερασπισθεί! Έτσι, το ντιμπέιτ, έδειξε καταφανώς Γιώργο Δέδε και "Νέους Δρόμους" ! 

Ο Γιώργος δεν κάνει πίσω σε εμπόδια και δυσκολίες, έχει τη βούληση, έχει την τεχνογνωσία, έχει τους συνεργάτες και μπορεί ! 

Οι ΔΡΟΜΟΙ είναι ανοικτοί Γιώργο, για μια Περιφέρεια της αξιοκρατίας, της σκληρής εργασίας, για μια Πελοπόννησο υπόδειγμα για όλη την Ελλάδα ! 

Πάμε !!!
Δημοσίευση: Μαΐου 10, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Τι φοβάστε κ.Τατούλη;"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator