ΣΧΟΛΙΚΑ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΑ ΚΙΑΤΟΥ: Έλλειψη ασφάλειας, σχεδόν ανυπαρξία καθαριότητας και απουσία αισθητικής

0Οι δήμοι είναι υποχρεωμένοι να παρέχουν στα σχολεία ασφαλή και λειτουργικά κτίρια, όπου με ασφάλεια, καθαριότητα και αισθητική, οι μαθητές θα μπορούν να διδαχθούν και οι δάσκαλοι/καθηγητές θα μπορούν να διδάξουν. Κάνοντας μια βόλτα σήμερα σε κάποια από τα σχολικά συγκροτήματα της πόλης του Κιάτου, διαπιστώνω έλλειψη ασφάλειας, σχεδόν ανυπαρξία καθαριότητας και απουσία αισθητικής. Οι φωτογραφίες είναι σημερινές και απλώς ενδεικτικές, από τρία διαφορετικά σχολεία: το 2ο και εσπερινό γυμνάσιο, το 1ο γυμνάσιο και το 4ο δημοτικό. Στο αναπτυξιακό πλάνο των "συνΔημοτών" και συγκεκριμένα στις σελίδες 14-15, μπορείτε να δείτε τις προτάσεις του συνδυασμού μας σχετικά με τα ανοιχτά και ασφαλή σχολεία που αξίζουν όλα τα παιδιά.


Δημοσίευση: Μαΐου 10, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΣΧΟΛΙΚΑ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΑ ΚΙΑΤΟΥ: Έλλειψη ασφάλειας, σχεδόν ανυπαρξία καθαριότητας και απουσία αισθητικής"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator